Deelautoconcept gelanceerd voor jongeren zonder leaseauto

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt RDC aan Fleet&Mobility.

De auto’s zijn verzekerd bij Bovemij en er wordt gebruik gemaakt van het deelautoplatform van Wego. Bovemij lanceerde onlangs ook het private leaseconcept Helder voor autobedrijven.

In eerste instantie focust Trexcar op jongeren tussen de 21 en 35 jaar. “Die net geen OV-studentenkaart meer hebben maar ook geen baan hebben waar een leaseauto bij past”, vertelt Tanne Tauw, co-founder van Trexcar. Deelnemers hoeven geen abonnement af te sluiten of inschrijfgeld te betalen, alleen voor het gebruik wordt betaald, per kilometer en per minuut, waarbij brandstof en verzekering inbegrepen zijn. In de pilot gaan we kijken welke prijzen het beste werken voor de deelnemers”, aldus Tauw.

Lees meer op Automotive Management.

Foto: Facebook 

Deelautoconcept gelanceerd voor jongeren zonder leaseauto | Fleet&Mobility

Deelautoconcept gelanceerd voor jongeren zonder leaseauto

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt RDC aan Fleet&Mobility.

De auto’s zijn verzekerd bij Bovemij en er wordt gebruik gemaakt van het deelautoplatform van Wego. Bovemij lanceerde onlangs ook het private leaseconcept Helder voor autobedrijven.

In eerste instantie focust Trexcar op jongeren tussen de 21 en 35 jaar. “Die net geen OV-studentenkaart meer hebben maar ook geen baan hebben waar een leaseauto bij past”, vertelt Tanne Tauw, co-founder van Trexcar. Deelnemers hoeven geen abonnement af te sluiten of inschrijfgeld te betalen, alleen voor het gebruik wordt betaald, per kilometer en per minuut, waarbij brandstof en verzekering inbegrepen zijn. In de pilot gaan we kijken welke prijzen het beste werken voor de deelnemers”, aldus Tauw.

Lees meer op Automotive Management.

Foto: Facebook