Drugstest verkeer jaar uitgesteld

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt BNR vandaag.

Aanbesteding niet rond
Er is moeite om de aanbesteding rond te krijgen. Het ministerie van Veiligheid en Justitie verwacht de test nu medio volgend jaar te kunnen invoeren. Volgens Veilig Verkeer Nederland is dat veel te laat.

België test wel
Het CDA zegt, bij monde van Kamerlid Martijn van Helvert, niet blij te zijn met het nieuwe uitstel. Buurland België controleert namelijk al op drugsgebruik. En als België dat kan, dan moet Nederland het ook kunnen, vindt Van Helvert.

Drugstest verkeer jaar uitgesteld | Fleet&Mobility

Drugstest verkeer jaar uitgesteld

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt BNR vandaag.

Aanbesteding niet rond
Er is moeite om de aanbesteding rond te krijgen. Het ministerie van Veiligheid en Justitie verwacht de test nu medio volgend jaar te kunnen invoeren. Volgens Veilig Verkeer Nederland is dat veel te laat.

België test wel
Het CDA zegt, bij monde van Kamerlid Martijn van Helvert, niet blij te zijn met het nieuwe uitstel. Buurland België controleert namelijk al op drugsgebruik. En als België dat kan, dan moet Nederland het ook kunnen, vindt Van Helvert.