‘Auto’s met rijhulpsystemen hebben grotere kans op schade’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De kans op schade bij een auto met vier rijhulpsystemen is 23 procent, tegenover 14 procent bij een auto zonder dit soort systemen. (Foto: Shutterstock)

Uit de Branchemonitor Schadesector 2018-2030, opgesteld door Automotive Insiders en Oude Essink Business-Advies, blijkt dat de kans op schade bij een auto met vier rijhulpsystemen 23 procent is, tegenover 14 procent bij een auto zonder dit soort systemen. Goed nieuws voor de schadebranche, slecht nieuws voor de verzekeraars, concluderen de opstellers, die een prognose hebben gemaakt van het schadevolume in de jaren 2018-2030. 

Lees meer op Automotive Management.

‘Auto’s met rijhulpsystemen hebben grotere kans op schade’ | Fleet&Mobility

‘Auto’s met rijhulpsystemen hebben grotere kans op schade’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De kans op schade bij een auto met vier rijhulpsystemen is 23 procent, tegenover 14 procent bij een auto zonder dit soort systemen. (Foto: Shutterstock)

Uit de Branchemonitor Schadesector 2018-2030, opgesteld door Automotive Insiders en Oude Essink Business-Advies, blijkt dat de kans op schade bij een auto met vier rijhulpsystemen 23 procent is, tegenover 14 procent bij een auto zonder dit soort systemen. Goed nieuws voor de schadebranche, slecht nieuws voor de verzekeraars, concluderen de opstellers, die een prognose hebben gemaakt van het schadevolume in de jaren 2018-2030. 

Lees meer op Automotive Management.