Infrastructuur

Laatste update:

Weer 30 nieuwe oplaadpalen in Nijmegen

Nijmegen neemt op 2 september opnieuw 30 oplaadpalen voor EV’s in gebruik. Dat gebeurde een jaar geleden ook al toen de stad een subsidie van 100.000 euro ontving van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen voor het plaatsen van laadpalen.

De gemeente heeft de afgelopen maanden een aantal oplaadpalen in verschillende parkeergarages en op straat vervangen en meer palen bijgeplaatst. Zo werd het aantal oplaadplekken in parkeergarages uitgebreid van 16 naar 24 en komen er nu dus 30 plaatsen in de stad nieuwe opladers.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Weer 30 nieuwe oplaadpalen in Nijmegen | Fleet&Mobility
Infrastructuur

Laatste update:

Weer 30 nieuwe oplaadpalen in Nijmegen

Nijmegen neemt op 2 september opnieuw 30 oplaadpalen voor EV’s in gebruik. Dat gebeurde een jaar geleden ook al toen de stad een subsidie van 100.000 euro ontving van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen voor het plaatsen van laadpalen.

De gemeente heeft de afgelopen maanden een aantal oplaadpalen in verschillende parkeergarages en op straat vervangen en meer palen bijgeplaatst. Zo werd het aantal oplaadplekken in parkeergarages uitgebreid van 16 naar 24 en komen er nu dus 30 plaatsen in de stad nieuwe opladers.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie