‘Voorkeur voor elektrische taxi’ op Zuidas

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat melden de Gemeente Amsterdam en de Green Business Club Zuidas.

Volgens de gemeente zijn er weliswaar volop taxi’s te vinden op de Zuidas, maar slechts weinig elektrische. Dat is te wijten aan een gebrek aan oplaadpunten. Daarom zegde de gemeente toe vier snellaadpunten aan te leggen op de Strawinskylaan. Daarmee wordt de Zuidas “beter toegankelijk voor elektrische taxi’s”, aldus het persbericht.

De intentieverklaring was onderdeel van het ceo-ontbijt dat de Green Business Club Zuidas jaarlijks organiseert. In deze club participeren veel bedrijven en organisaties rond de Zuidas. De GBC initieert en realiseert duurzame projecten voor het gebied. Ook op andere plekken in Nederland zijn Green Business Clubs actief.

‘Voorkeur voor elektrische taxi’ op Zuidas | Fleet&Mobility

‘Voorkeur voor elektrische taxi’ op Zuidas

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat melden de Gemeente Amsterdam en de Green Business Club Zuidas.

Volgens de gemeente zijn er weliswaar volop taxi’s te vinden op de Zuidas, maar slechts weinig elektrische. Dat is te wijten aan een gebrek aan oplaadpunten. Daarom zegde de gemeente toe vier snellaadpunten aan te leggen op de Strawinskylaan. Daarmee wordt de Zuidas “beter toegankelijk voor elektrische taxi’s”, aldus het persbericht.

De intentieverklaring was onderdeel van het ceo-ontbijt dat de Green Business Club Zuidas jaarlijks organiseert. In deze club participeren veel bedrijven en organisaties rond de Zuidas. De GBC initieert en realiseert duurzame projecten voor het gebied. Ook op andere plekken in Nederland zijn Green Business Clubs actief.