Fastned stelt beursgang een week uit

Maarten Maarten
• Laatste update:
Het honderdste Fastned station, De Watering aan de A15 (foto: Fastned)

Het Nederlandse bedrijf Fastned maakte in april bekend dat het streeft naar een beursnotering aan de Euronext in Amsterdam, om kapitaal op te halen voor verdere groei en de nieuwbouw van extra laadstations voor elektrische auto’s. Als datum werd 14 juni aangekondigd, maar de beursgang is een week uitgesteld, meldt Fastned. Het bedrijf streeft er naar om met de beursgang 27,3 miljoen euro op te halen 

Tegelijk met de bekendmaking meldt Fastned dat het het honderdste laadstation voor elektrische auto’s heeft geopend, aan de A15 tussen Gorinchem en Geldermalsen.

Fastned stelt beursgang een week uit | Fleet&Mobility

Fastned stelt beursgang een week uit

Maarten Maarten
• Laatste update:
Het honderdste Fastned station, De Watering aan de A15 (foto: Fastned)

Het Nederlandse bedrijf Fastned maakte in april bekend dat het streeft naar een beursnotering aan de Euronext in Amsterdam, om kapitaal op te halen voor verdere groei en de nieuwbouw van extra laadstations voor elektrische auto’s. Als datum werd 14 juni aangekondigd, maar de beursgang is een week uitgesteld, meldt Fastned. Het bedrijf streeft er naar om met de beursgang 27,3 miljoen euro op te halen 

Tegelijk met de bekendmaking meldt Fastned dat het het honderdste laadstation voor elektrische auto’s heeft geopend, aan de A15 tussen Gorinchem en Geldermalsen.