Onzekerheid door versnipperd laadpaalbeleid, Bovag pleit voor centralisatie

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het laadpaalbeleid is te ad hoc, vindt Bovag. (Foto: Shutterstock)

De branchevereniging pleit voor een centraal laadpaalbeleid. “Er is centrale regie nodig vanuit de overheid, met duidelijke regels. Dan weten mensen die een elektrische auto kopen waar ze aan toe zijn en hoe het zit met het opladen van hun EV”, aldus Bovag-woordvoerder Paul de Waal.

Lees verder op Automotive Online.

Onzekerheid door versnipperd laadpaalbeleid, Bovag pleit voor centralisatie | Fleet&Mobility

Onzekerheid door versnipperd laadpaalbeleid, Bovag pleit voor centralisatie

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het laadpaalbeleid is te ad hoc, vindt Bovag. (Foto: Shutterstock)

De branchevereniging pleit voor een centraal laadpaalbeleid. “Er is centrale regie nodig vanuit de overheid, met duidelijke regels. Dan weten mensen die een elektrische auto kopen waar ze aan toe zijn en hoe het zit met het opladen van hun EV”, aldus Bovag-woordvoerder Paul de Waal.

Lees verder op Automotive Online.