Infrastructuur

Laatste update:

Fastned haalt 23 miljoen euro op met obligaties

(Foto: Fastned)

Laadbedrijf Fastned heeft bijna 23 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van nieuwe obligaties. Dit meldt Automotive online. Van 10 mei tot en met 12 juni konden investeerders inschrijven op de obligaties.

Daarnaast hebben investeerders voor ruim 7 miljoen euro aan investeringen uit eerdere uitgiften verlengd, waarmee het totaal geplaatste bedrag in deze uitgifte uitkomt op bijna 30 miljoen euro. Het bedrag wordt gebruikt om de Europese expansie te bekostigen.

Vorige maand werd bekend dat Fastned in 2021 zowel het verlies als de omzet verdubbelde. Het bedrijf leed een verlies van 24,6 miljoen euro. In november 2020 haalde Fastned 17 miljoen euro op met obligaties. In maart 2021 werd 150 miljoen euro opgehaald met een aandelenemissie.

Fastned haalt 23 miljoen euro op met obligaties | Fleet&Mobility
Infrastructuur

Laatste update:

Fastned haalt 23 miljoen euro op met obligaties

(Foto: Fastned)

Laadbedrijf Fastned heeft bijna 23 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van nieuwe obligaties. Dit meldt Automotive online. Van 10 mei tot en met 12 juni konden investeerders inschrijven op de obligaties.

Daarnaast hebben investeerders voor ruim 7 miljoen euro aan investeringen uit eerdere uitgiften verlengd, waarmee het totaal geplaatste bedrag in deze uitgifte uitkomt op bijna 30 miljoen euro. Het bedrag wordt gebruikt om de Europese expansie te bekostigen.

Vorige maand werd bekend dat Fastned in 2021 zowel het verlies als de omzet verdubbelde. Het bedrijf leed een verlies van 24,6 miljoen euro. In november 2020 haalde Fastned 17 miljoen euro op met obligaties. In maart 2021 werd 150 miljoen euro opgehaald met een aandelenemissie.