Google investeert miljard dollar in Lyft

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De investering werd bekendgemaakt door Lyft, dat nu een geschatte waarde heeft van 11 miljard dollar. Een forse groei, want in april werd Lyft nog geschat op 7,5 miljard, aldus CNN. Capital G is de investeringsbank van Google-holding Alphabet, die zich vooral richt op autonoom rijden.

Lees meer op Automotive Management.

Google investeert miljard dollar in Lyft | Fleet&Mobility

Google investeert miljard dollar in Lyft

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De investering werd bekendgemaakt door Lyft, dat nu een geschatte waarde heeft van 11 miljard dollar. Een forse groei, want in april werd Lyft nog geschat op 7,5 miljard, aldus CNN. Capital G is de investeringsbank van Google-holding Alphabet, die zich vooral richt op autonoom rijden.

Lees meer op Automotive Management.