Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Haarlem rolt NS-mobiliteitsconcept Hely uit

Hely is een dochteronderneming van de NS. (Foto: Hely)

Via de bijbehorende app is het mogelijk om een auto, elektrische (bak)fietsen en reguliere fietsen te gebruiken.

In Haarlem is het mobiliteitsplatform Hely van start gegaan. Bij de voormalige gevangenis De Koepel is een Hely Hub geopend. Dat meldt de dochteronderneming van de NS. Hely is ook actief in Amsterdam Noord en Delft en later dit jaar wordt een hub geopend in Den Haag.

Via een bijbehorende app kunnen verschillende vervoersmodaliteiten gereserveerd worden, zoals een auto of elektrische (bak)fiets. Volgens Hely is in andere steden al gebleken dat gebruikers minder behoefte hebben aan een (tweede) auto. Hely werkt voor de auto’s samen met deelautoconcept Mywheels en voor de fietsen met Urbee en Cargoroo.

Pon holdings presenteerde vorige maand een eigen meta-deelconcept: het gaat op nieuwbouwlocaties deelvervoer aanbieden. Daarbij wil het ook andere aanbieders koppelen aan de eigen Huub-mobiliteitsapp. 

Haarlem rolt NS-mobiliteitsconcept Hely uit | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Haarlem rolt NS-mobiliteitsconcept Hely uit

Hely is een dochteronderneming van de NS. (Foto: Hely)

Via de bijbehorende app is het mogelijk om een auto, elektrische (bak)fietsen en reguliere fietsen te gebruiken.

In Haarlem is het mobiliteitsplatform Hely van start gegaan. Bij de voormalige gevangenis De Koepel is een Hely Hub geopend. Dat meldt de dochteronderneming van de NS. Hely is ook actief in Amsterdam Noord en Delft en later dit jaar wordt een hub geopend in Den Haag.

Via een bijbehorende app kunnen verschillende vervoersmodaliteiten gereserveerd worden, zoals een auto of elektrische (bak)fiets. Volgens Hely is in andere steden al gebleken dat gebruikers minder behoefte hebben aan een (tweede) auto. Hely werkt voor de auto’s samen met deelautoconcept Mywheels en voor de fietsen met Urbee en Cargoroo.

Pon holdings presenteerde vorige maand een eigen meta-deelconcept: het gaat op nieuwbouwlocaties deelvervoer aanbieden. Daarbij wil het ook andere aanbieders koppelen aan de eigen Huub-mobiliteitsapp.