Jumbo en Power Go plaatsen laadpunten bij winkels en La Place

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jumbo en La Place krijgen laadpalen van Power Go. (Foto: Jumbo)

Hiervoor werkt het bedrijf samen met Power Go, dat laadpalen met aansluitingen voor minimaal twee elektrische auto’s bij Jumbo en La Place in ons land en België gaat plaatsen. Het gaat om laadpalen met een vermogen van 180kW. Het is de bedoeling dat op termijn een groot deel van de vestigingen van de supermarkt en restaurants zijn voorzien van een laadinfrastructuur. Bij de supermarkt gaat het in totaal om zo’n 700 vestigingen en bij La Place om circa 71 locaties.

Jumbo wil het laden voor de klanten extra aantrekkelijk maken door het laden te belonen met extra spaarpunten voor Jumbo, die klanten kunnen inwisselen voor korting op boodschappen, abonnementen of dagjes uit. Vorige maand kondigde supermarktketen Albert Heijn ook al aan te zijn gestart met de plaatsing van laadpalen bij de winkels. 

Zonne-energie

Jumbo meldt in zijn persbericht te willen bijdragen aan de toenemende behoefte aan meer laadpalen. “Wij zetten continue stappen om onze bedrijfsvoering en gebouwen te verduurzamen en zien het als een verantwoordelijkheid om onze CO2-uitstoot te verminderen. Met het aanbieden van laadfaciliteiten dragen we bij aan het toegankelijker maken van elektrisch rijden”, aldus Douwe Snel, directeur franchise & real estate bij Jumbo.

Power Go is een dochterbedrijf van Power Field, dat naar eigen zeggen, garandeert dat de elektriciteit volledig afkomstig is van Nederlandse zonne-energie.

Jumbo en Power Go plaatsen laadpunten bij winkels en La Place | Fleet&Mobility

Jumbo en Power Go plaatsen laadpunten bij winkels en La Place

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jumbo en La Place krijgen laadpalen van Power Go. (Foto: Jumbo)

Hiervoor werkt het bedrijf samen met Power Go, dat laadpalen met aansluitingen voor minimaal twee elektrische auto’s bij Jumbo en La Place in ons land en België gaat plaatsen. Het gaat om laadpalen met een vermogen van 180kW. Het is de bedoeling dat op termijn een groot deel van de vestigingen van de supermarkt en restaurants zijn voorzien van een laadinfrastructuur. Bij de supermarkt gaat het in totaal om zo’n 700 vestigingen en bij La Place om circa 71 locaties.

Jumbo wil het laden voor de klanten extra aantrekkelijk maken door het laden te belonen met extra spaarpunten voor Jumbo, die klanten kunnen inwisselen voor korting op boodschappen, abonnementen of dagjes uit. Vorige maand kondigde supermarktketen Albert Heijn ook al aan te zijn gestart met de plaatsing van laadpalen bij de winkels. 

Zonne-energie

Jumbo meldt in zijn persbericht te willen bijdragen aan de toenemende behoefte aan meer laadpalen. “Wij zetten continue stappen om onze bedrijfsvoering en gebouwen te verduurzamen en zien het als een verantwoordelijkheid om onze CO2-uitstoot te verminderen. Met het aanbieden van laadfaciliteiten dragen we bij aan het toegankelijker maken van elektrisch rijden”, aldus Douwe Snel, directeur franchise & real estate bij Jumbo.

Power Go is een dochterbedrijf van Power Field, dat naar eigen zeggen, garandeert dat de elektriciteit volledig afkomstig is van Nederlandse zonne-energie.