Mywheels ziet gebruik deelauto’s verdubbelen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Mywheels

Vooral onder de doelgroep 25 tot 40 jaar is autodelen populair, zo constateert Mywheels. Vooral tijdens de stakingen van de NS werd gebruik gemaakt van de deelservice. Met name in stedelijke gebieden is autodelen populair, maar ook in kleinere steden, zoals Haarlem en Leiden, signaleert het bedrijf een grotere belangstellingen voor autodelen. 

Groei

“We verwachten dit jaar de groei van Mywheels te kunnen voorzetten”, aldus Karina Tiekstra, ceo van Mywheels, dat vorig jaar naar eigen zeggen marktleider is, mede door de fusie met Amber, waardoor de vloot nu zo’n 2.900 deelauto’s telt. Mywheels wil zijn vloot uitbreiden met alleen nog elektrische voertuigen en streeft in 2025 naar een volledig elektrisch wagenpark.

Mywheels ziet gebruik deelauto’s verdubbelen | Fleet&Mobility

Mywheels ziet gebruik deelauto’s verdubbelen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Mywheels

Vooral onder de doelgroep 25 tot 40 jaar is autodelen populair, zo constateert Mywheels. Vooral tijdens de stakingen van de NS werd gebruik gemaakt van de deelservice. Met name in stedelijke gebieden is autodelen populair, maar ook in kleinere steden, zoals Haarlem en Leiden, signaleert het bedrijf een grotere belangstellingen voor autodelen. 

Groei

“We verwachten dit jaar de groei van Mywheels te kunnen voorzetten”, aldus Karina Tiekstra, ceo van Mywheels, dat vorig jaar naar eigen zeggen marktleider is, mede door de fusie met Amber, waardoor de vloot nu zo’n 2.900 deelauto’s telt. Mywheels wil zijn vloot uitbreiden met alleen nog elektrische voertuigen en streeft in 2025 naar een volledig elektrisch wagenpark.