Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Van Mossel samen met Hellorider in leasefietsen

Foto: Shutterstock

Van Mossel Automotive Groep gaat samenwerken met fietsplatform Hellorider. Via dit fietsplatform komen werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en fietsdealers samen. Door de samenwerking kunnen Van Mossel Autolease, J&T Autolease en Direct Lease voortaan alle merken en typen e-bikes leveren, aldus Van Mossel.

Van Mossel wil met zijn zakelijke leasefietsen inspelen op de fiscale voordelen van het nieuwe, begin 2020 door de overheid gelanceerde fietsplan. Eerder vandaag meldde branchevereniging VNA al dat de populariteit van de leasefiets snel toeneemt.

Voordelen

“Zakelijke fietslease brengt zowel voor de werkgever als werknemer belangrijke voordelen met zich mee”, zegt algemeen directeur Armand van Veen. “Met deze duurzame dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden.”

Volgens Hellorider, dat vorig jaar nieuwe aandeelhouders kreeg, is er steeds meer belangstelling voor de leasefiets, zeker sinds de uitbraak van het coronavirus is de fiets populair geworden. 

Vorige week meldde Van Mossel al te starten met zakelijk autodelen. Daarvoor werkt het samen met Mobyone.  

Van Mossel samen met Hellorider in leasefietsen | Fleet&Mobility
Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Van Mossel samen met Hellorider in leasefietsen

Foto: Shutterstock

Van Mossel Automotive Groep gaat samenwerken met fietsplatform Hellorider. Via dit fietsplatform komen werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en fietsdealers samen. Door de samenwerking kunnen Van Mossel Autolease, J&T Autolease en Direct Lease voortaan alle merken en typen e-bikes leveren, aldus Van Mossel.

Van Mossel wil met zijn zakelijke leasefietsen inspelen op de fiscale voordelen van het nieuwe, begin 2020 door de overheid gelanceerde fietsplan. Eerder vandaag meldde branchevereniging VNA al dat de populariteit van de leasefiets snel toeneemt.

Voordelen

“Zakelijke fietslease brengt zowel voor de werkgever als werknemer belangrijke voordelen met zich mee”, zegt algemeen directeur Armand van Veen. “Met deze duurzame dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden.”

Volgens Hellorider, dat vorig jaar nieuwe aandeelhouders kreeg, is er steeds meer belangstelling voor de leasefiets, zeker sinds de uitbraak van het coronavirus is de fiets populair geworden. 

Vorige week meldde Van Mossel al te starten met zakelijk autodelen. Daarvoor werkt het samen met Mobyone.