Louwman en Aon leveren e-bike voor zorgmedewerkers

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marc van Nuland (links), countrymanager Aon Nederland, en John Heller (rechts), ceo Louwman Group, bekrachtigen de samenwerking. (Foto: Louwman Group)

De eerste Zorgfiets wordt gebruikt door thuiszorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis. Met de inzet van de e-bike kunnen zorginstellingen besparen op de reiskosten van hun werknemers en het vervoermiddel zou preventief werken op ziekteverzuim.

Samenwerking

De elektrische fiets is de start van een samenwerking tussen beide bedrijven waarbij het de bedoeling is om meer mobiliteitsproducten en diensten voor de zorg te ontwikkelen. Dit gebeurt met dataverzameling en datagedreven coaching van medewerkers. Volgens Ted van Dam, communicatiedirecteur van Louwman Group, hebben de bedrijven de ambitie om volgend jaar 10 duizend e-bikes te leveren aan zorgmedewerkers. Hij kan minder concreet zijn over de producten die ontwikkeld worden. “Daar zijn we nu gezamenlijk mee bezig. Dat zijn onder andere nieuwe vervoersproducten waarvoor nieuwe verzekerings- en garantieoplossingen en administratieve diensten nodig zijn”, aldus Van Dam.

De e-bike is volgens Marc van Nuland, countrymanager van Aon Nederland, een voorbeeld van duurzame inzetbaarheid van mobiliteit. “Met behulp van de Loumwan Group bouwen wij aan toekomstbestendige mobiliteit die bijdraagt aan de vitaliteit van medewerkers.”

De Louwman Group schreef zwarte cijfers over 2020. Dat kwam mede dankzij een omzetverdubbeling van Fietsvoordeelshop, waarin het familiebedrijf eind 2019 een belang nam.

Louwman en Aon leveren e-bike voor zorgmedewerkers | Fleet&Mobility

Louwman en Aon leveren e-bike voor zorgmedewerkers

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marc van Nuland (links), countrymanager Aon Nederland, en John Heller (rechts), ceo Louwman Group, bekrachtigen de samenwerking. (Foto: Louwman Group)

De eerste Zorgfiets wordt gebruikt door thuiszorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis. Met de inzet van de e-bike kunnen zorginstellingen besparen op de reiskosten van hun werknemers en het vervoermiddel zou preventief werken op ziekteverzuim.

Samenwerking

De elektrische fiets is de start van een samenwerking tussen beide bedrijven waarbij het de bedoeling is om meer mobiliteitsproducten en diensten voor de zorg te ontwikkelen. Dit gebeurt met dataverzameling en datagedreven coaching van medewerkers. Volgens Ted van Dam, communicatiedirecteur van Louwman Group, hebben de bedrijven de ambitie om volgend jaar 10 duizend e-bikes te leveren aan zorgmedewerkers. Hij kan minder concreet zijn over de producten die ontwikkeld worden. “Daar zijn we nu gezamenlijk mee bezig. Dat zijn onder andere nieuwe vervoersproducten waarvoor nieuwe verzekerings- en garantieoplossingen en administratieve diensten nodig zijn”, aldus Van Dam.

De e-bike is volgens Marc van Nuland, countrymanager van Aon Nederland, een voorbeeld van duurzame inzetbaarheid van mobiliteit. “Met behulp van de Loumwan Group bouwen wij aan toekomstbestendige mobiliteit die bijdraagt aan de vitaliteit van medewerkers.”

De Louwman Group schreef zwarte cijfers over 2020. Dat kwam mede dankzij een omzetverdubbeling van Fietsvoordeelshop, waarin het familiebedrijf eind 2019 een belang nam.