Marga de Jager nieuwe voorzitter Mobiliteitsalliantie

Maarten Maarten
• Laatste update:
Marga de Jager volgt Steven van Eijck op (foto: ANWB)

Marga de Jager treedt vandaag aan als nieuwe voorzitter van de Mobiliteitsalliantie. Zij vervangt Steven van Eijck (RAI), die de positie anderhalf jaar heeft bekleed. Van Eijck neemt afscheid van de Mobiliteitsalliantie.

De Mobiliteitsalliantie is een de belangenvereniging met onder andere ANWB, RAI Vereniging, Bovag, NS, Rover, Fietsersbond en VNA. De alliantie zet zich in voor het mobiel houden van Nederland. Afgelopen jaar presenteerde de alliantie nog een 9-puntenplan om de steden bereikbaar te houden.

Marga de Jager is sinds april 2021 bestuursvoorzitter van de ANWB. Ze begon haar ANWB-loopbaan in 2006 en gaf onder meer leiding aan de ANWB Alarmcentrale. Marga de Jager: “Ik kijk ernaar uit om samen met de alliantiepartners mij in te zetten om voor alle inwoners van Nederland mobiliteit verder te verduurzamen en betaalbaar te houden en Nederland bereikbaar te houden. Ik ben Steven van Eijck erkentelijk voor al het goede werk dat hij als voorzitter heeft verzet. Onder zijn leiding is de mobiliteitsopgave weer op de politieke agenda gezet.”

Andere directeur

Ook op directeursniveau vindt er een wisseling van de wacht plaats. Jeroen Fukken (directeur strategie en innovatie bij de NS) zal per 1 december worden opgevolgd door Rolf Harbers (woordvoerder en Public Affairs-adviseur bij de RET). Harbers was hiervoor binnen de Mobiliteitsalliantie verantwoordelijk voor het Public Affairs-team.

Marga de Jager nieuwe voorzitter Mobiliteitsalliantie | Fleet&Mobility

Marga de Jager nieuwe voorzitter Mobiliteitsalliantie

Maarten Maarten
• Laatste update:
Marga de Jager volgt Steven van Eijck op (foto: ANWB)

Marga de Jager treedt vandaag aan als nieuwe voorzitter van de Mobiliteitsalliantie. Zij vervangt Steven van Eijck (RAI), die de positie anderhalf jaar heeft bekleed. Van Eijck neemt afscheid van de Mobiliteitsalliantie.

De Mobiliteitsalliantie is een de belangenvereniging met onder andere ANWB, RAI Vereniging, Bovag, NS, Rover, Fietsersbond en VNA. De alliantie zet zich in voor het mobiel houden van Nederland. Afgelopen jaar presenteerde de alliantie nog een 9-puntenplan om de steden bereikbaar te houden.

Marga de Jager is sinds april 2021 bestuursvoorzitter van de ANWB. Ze begon haar ANWB-loopbaan in 2006 en gaf onder meer leiding aan de ANWB Alarmcentrale. Marga de Jager: “Ik kijk ernaar uit om samen met de alliantiepartners mij in te zetten om voor alle inwoners van Nederland mobiliteit verder te verduurzamen en betaalbaar te houden en Nederland bereikbaar te houden. Ik ben Steven van Eijck erkentelijk voor al het goede werk dat hij als voorzitter heeft verzet. Onder zijn leiding is de mobiliteitsopgave weer op de politieke agenda gezet.”

Andere directeur

Ook op directeursniveau vindt er een wisseling van de wacht plaats. Jeroen Fukken (directeur strategie en innovatie bij de NS) zal per 1 december worden opgevolgd door Rolf Harbers (woordvoerder en Public Affairs-adviseur bij de RET). Harbers was hiervoor binnen de Mobiliteitsalliantie verantwoordelijk voor het Public Affairs-team.