Leaseplan voorziet Rotterdams wooncomplex van deelmobiliteit

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Leaseplan.

Leasemaatschappij Leaseplan startte vorig jaar het proefproject Tripp voor deelmobiliteit in vier Amsterdamse wooncomplexen van vastgoedbelegger CBRE Global Investors.

De bewoners krijgen vanuit hun eigen wooncomplex direct toegang tot de verschillende vervoersmiddelen die in de ondergrondse garage zijn gestationeerd. Ze kunnen flexibel en kostenefficiënt hun privé- en zakelijke gebruik afstemmen op het doel en de afstand van hun trip.

Elke bewoner kan de Tripp-app downloaden. Als extra promotie ontvangen bewoners na registratie een tegoed (‘credits’) voor een aantal uur gratis gebruik. Er zijn geen abonnementskosten en bewoners betalen alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Emissievrij

Sander Pleij, Managing Director van Leaseplan Nederland: “De uitbreiding van Leaseplan Tripp biedt de gelegenheid om onze propositie nu ook in Rotterdam aan te bieden. Omdat de deelmobiliteit snel op de oplevering volgde, verwachten we dat deze Rotterdamse huishoudens in toenemende mate gebruik zullen gaan maken van dit concept. Op deze manier werken we toe naar ons doel om in 2030 uitsluitend emissievrije mobiliteit aan te bieden.” ALD-topman Tim Albertsen noemt de ev-doelstellingen van Leaseplan ’te optimistisch’.

Leaseplan voorziet Rotterdams wooncomplex van deelmobiliteit | Fleet&Mobility

Leaseplan voorziet Rotterdams wooncomplex van deelmobiliteit

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Leaseplan.

Leasemaatschappij Leaseplan startte vorig jaar het proefproject Tripp voor deelmobiliteit in vier Amsterdamse wooncomplexen van vastgoedbelegger CBRE Global Investors.

De bewoners krijgen vanuit hun eigen wooncomplex direct toegang tot de verschillende vervoersmiddelen die in de ondergrondse garage zijn gestationeerd. Ze kunnen flexibel en kostenefficiënt hun privé- en zakelijke gebruik afstemmen op het doel en de afstand van hun trip.

Elke bewoner kan de Tripp-app downloaden. Als extra promotie ontvangen bewoners na registratie een tegoed (‘credits’) voor een aantal uur gratis gebruik. Er zijn geen abonnementskosten en bewoners betalen alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Emissievrij

Sander Pleij, Managing Director van Leaseplan Nederland: “De uitbreiding van Leaseplan Tripp biedt de gelegenheid om onze propositie nu ook in Rotterdam aan te bieden. Omdat de deelmobiliteit snel op de oplevering volgde, verwachten we dat deze Rotterdamse huishoudens in toenemende mate gebruik zullen gaan maken van dit concept. Op deze manier werken we toe naar ons doel om in 2030 uitsluitend emissievrije mobiliteit aan te bieden.” ALD-topman Tim Albertsen noemt de ev-doelstellingen van Leaseplan ’te optimistisch’.