Auto en fiscus

F&M-columnist Heleen Elbert in podcast Trackjack

Fiscalist en Fleet&Mobility-columnist Heleen Elbert schuift aan in de studio van podcast TrackJack. (Foto: Doreen Westerink)

Fleet&Mobility-columnist Heleen Elbert is twee keer te gast in de podcast van voertuigvolgsysteem Trackjack. De fiscalist beantwoordt vragen van presentator Micha Ligtvoet over zakelijk rijden en privégebruik van de leaseauto.

Trackjack, leverancier van voertuigvolgsystemen, lanceert een podcast waarin leaserijders worden geïnformeerd over alle zaken waar ze als leaserijder rekening mee moeten houden. Fiscalist Heleen Elbert licht hierin toe wat de Belastingdienst precies wil weten van de ondernemer en welke mogelijkheden deze instantie heeft om de bijtelling te controleren via telematica, zoals zij ook als columnist beschreef in Fleet&Mobility.

Naast Elbert nemen Jan van Delft, voorzitter van Vereniging Zakelijke Rijders, en advocaat Frank Melis deel aan de podcast. Podcast Trackjack is te vinden op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
F&M-columnist Heleen Elbert in podcast Trackjack | Fleet&Mobility
Auto en fiscus

F&M-columnist Heleen Elbert in podcast Trackjack

Fiscalist en Fleet&Mobility-columnist Heleen Elbert schuift aan in de studio van podcast TrackJack. (Foto: Doreen Westerink)

Fleet&Mobility-columnist Heleen Elbert is twee keer te gast in de podcast van voertuigvolgsysteem Trackjack. De fiscalist beantwoordt vragen van presentator Micha Ligtvoet over zakelijk rijden en privégebruik van de leaseauto.

Trackjack, leverancier van voertuigvolgsystemen, lanceert een podcast waarin leaserijders worden geïnformeerd over alle zaken waar ze als leaserijder rekening mee moeten houden. Fiscalist Heleen Elbert licht hierin toe wat de Belastingdienst precies wil weten van de ondernemer en welke mogelijkheden deze instantie heeft om de bijtelling te controleren via telematica, zoals zij ook als columnist beschreef in Fleet&Mobility.

Naast Elbert nemen Jan van Delft, voorzitter van Vereniging Zakelijke Rijders, en advocaat Frank Melis deel aan de podcast. Podcast Trackjack is te vinden op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos