Autobinck lanceert app autodelen

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Moove

De nieuwe service voor autodelen, Moove Sharing, is een geavanceerde app die is gekoppeld aan hardware. Die hardware is de Moove Box, waarin de sleutel van het te delen voertuig wordt geplaatst. Plaatsing van de Moove Box is in vrijwel elk voertuig mogelijk, meldt Moove in een persbericht. Deze box hoeft niet te worden ingebouwd, wat een financieel voordeel oplevert. Zodra de fleetmanager de gebruikers heeft geautoriseerd, is de poolauto zonder sleuteloverdracht klaar voor gebruik door meerdere mensen. Gebruikers kunnen de auto via de app ook reserveren. Moove Sharing is een service van  Moove Connected Mobility, een dochter van Autobinck.

Moove Sharing werkt via bluetooth. Een voordeel volgens het bedrijf, omdat het systeem altijd en overal werkt. Dus ook vier parkeerlagen onder de grond, waar een telefonsignaal niet goed doordringt. Het systeem van Moove is er in diverse abonnementsvormen. Voor het beheer van poolauto’s, maar ook om de eigen privé-auto te delen met familie en vrienden. Het systeem is ook geschikt voor het beheer van huurauto’s zonder fysieke sleuteloverdracht of voor het afleveren van goederen in een voertuig. 

Carsharing services schieten als paddenstoelen uit de grond. KPMG voorspelde eerder dit jaar dat in 2040 meer dan de helft van de auto’s een deelauto is.  

Autobinck lanceert app autodelen | Fleet&Mobility

Autobinck lanceert app autodelen

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Moove

De nieuwe service voor autodelen, Moove Sharing, is een geavanceerde app die is gekoppeld aan hardware. Die hardware is de Moove Box, waarin de sleutel van het te delen voertuig wordt geplaatst. Plaatsing van de Moove Box is in vrijwel elk voertuig mogelijk, meldt Moove in een persbericht. Deze box hoeft niet te worden ingebouwd, wat een financieel voordeel oplevert. Zodra de fleetmanager de gebruikers heeft geautoriseerd, is de poolauto zonder sleuteloverdracht klaar voor gebruik door meerdere mensen. Gebruikers kunnen de auto via de app ook reserveren. Moove Sharing is een service van  Moove Connected Mobility, een dochter van Autobinck.

Moove Sharing werkt via bluetooth. Een voordeel volgens het bedrijf, omdat het systeem altijd en overal werkt. Dus ook vier parkeerlagen onder de grond, waar een telefonsignaal niet goed doordringt. Het systeem van Moove is er in diverse abonnementsvormen. Voor het beheer van poolauto’s, maar ook om de eigen privé-auto te delen met familie en vrienden. Het systeem is ook geschikt voor het beheer van huurauto’s zonder fysieke sleuteloverdracht of voor het afleveren van goederen in een voertuig. 

Carsharing services schieten als paddenstoelen uit de grond. KPMG voorspelde eerder dit jaar dat in 2040 meer dan de helft van de auto’s een deelauto is.