Rapportagetool Arval integreert data leasemaatschappijen

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Total Fleet komt in 2017 beschikbaar in alle landen waar Arval actief is. Klanten van Arval kunnen leasemaatschappijen waarmee zij zaken doen verzoeken om input te leveren aan het platform. Die input bestaat uit vier categorieën van indicatoren: wagenpark, uitgaven, gebruik en MVO-thema’s (CO2-emissies). Arval benadrukt dat leasemaatschappijen niet bij elkaars gegevens kunnen, en dat ook Arval geen toegang heeft tot de verstrekte data.

Volgens ceo Philippe Bismut is het platform “de beste manier om wagenparkbeheerders een grote hoeveelheid werk uit handen te nemen en hen in staat te stellen hun volledige wagenpark nauwkeurig te analyseren.” Arval zegt bij monde van de ceo van mening te zijn dat klanten baat hebben bij een enkele marktoplossing. “Arval is daarom graag bereid tot gesprekken met andere leasemaatschappijen om het platform te positioneren als een door de sector gedeelde oplossing”, aldus Bismut.

Rapportagetool Arval integreert data leasemaatschappijen | Fleet&Mobility

Rapportagetool Arval integreert data leasemaatschappijen

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Total Fleet komt in 2017 beschikbaar in alle landen waar Arval actief is. Klanten van Arval kunnen leasemaatschappijen waarmee zij zaken doen verzoeken om input te leveren aan het platform. Die input bestaat uit vier categorieën van indicatoren: wagenpark, uitgaven, gebruik en MVO-thema’s (CO2-emissies). Arval benadrukt dat leasemaatschappijen niet bij elkaars gegevens kunnen, en dat ook Arval geen toegang heeft tot de verstrekte data.

Volgens ceo Philippe Bismut is het platform “de beste manier om wagenparkbeheerders een grote hoeveelheid werk uit handen te nemen en hen in staat te stellen hun volledige wagenpark nauwkeurig te analyseren.” Arval zegt bij monde van de ceo van mening te zijn dat klanten baat hebben bij een enkele marktoplossing. “Arval is daarom graag bereid tot gesprekken met andere leasemaatschappijen om het platform te positioneren als een door de sector gedeelde oplossing”, aldus Bismut.