Inkoopmanagement

Laatste update:

Wagenpark de Volksbank in handen van De Wagenparkbeheerders

Het wagenpark van de Volksbank is de komende jaren ondergebracht bij De Wagenparkbeheerders. (Foto: De Volksbank)

Mobiliteitsexpert De Wagenparkbeheerders beheert tot 1 november 2025 het wagenpark van de Volksbank. Hierbij heeft het bedrijf als opdracht om tegen 2022 een emissievrij wagenpark te realiseren. Dat maakt De Wagenparkbeheerders vandaag bekend.

Maikel van de Sande, directeur van De Wagenparkbeheerders, is trots op de aanbesteding die aan zijn bedrijf is gegund. “Wij mogen nu invulling geven aan het wagenparkbeheer van de Volksbank. Dat doen wij efficiënt met behulp van ons fleetmanagementsysteem Hubble. Naast het beheer geven wij ook advies aan de Volksbank”, aldus Van der Sande.

Volledig elektrisch

Het wagenpark van de bank bestaat uit 275 leaseauto’s, geeft Van de Sande aan. Hierbij hebben de medewerkers een vrije merkenkeuze maar is de voorwaarde in de komende jaren dat de leaseauto volledig elektrisch moet zijn. De Volksbank had hiervoor het wagenpark in eigen beheer waarbij de leaseauto’s zijn ondergebracht bij leasemaatschappijen Terberg Business Lease en Alphabet, sinds 2019.Lees hier hoe Arno Veenman, mobiliteitsmanager bij Volksbank, het wagenpark wil elektrificeren.

De Wagenparkbeheerders ondersteunt bedrijven bij de transitie van traditioneel wagenparkbeheer naar mobiliteitsmanagement. Het totale beheervolume omvat ruim 32 duizend leaseauto’s en mobiliteitskaarten.  

De Volksbank geeft in een reactie aan dat het totale aantal 240 leaseauto’s betreft. Over de lengte van de contractduur wenst het bedrijf geen gegevens te verstrekken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Wagenpark de Volksbank in handen van De Wagenparkbeheerders | Fleet&Mobility
Inkoopmanagement

Laatste update:

Wagenpark de Volksbank in handen van De Wagenparkbeheerders

Het wagenpark van de Volksbank is de komende jaren ondergebracht bij De Wagenparkbeheerders. (Foto: De Volksbank)

Mobiliteitsexpert De Wagenparkbeheerders beheert tot 1 november 2025 het wagenpark van de Volksbank. Hierbij heeft het bedrijf als opdracht om tegen 2022 een emissievrij wagenpark te realiseren. Dat maakt De Wagenparkbeheerders vandaag bekend.

Maikel van de Sande, directeur van De Wagenparkbeheerders, is trots op de aanbesteding die aan zijn bedrijf is gegund. “Wij mogen nu invulling geven aan het wagenparkbeheer van de Volksbank. Dat doen wij efficiënt met behulp van ons fleetmanagementsysteem Hubble. Naast het beheer geven wij ook advies aan de Volksbank”, aldus Van der Sande.

Volledig elektrisch

Het wagenpark van de bank bestaat uit 275 leaseauto’s, geeft Van de Sande aan. Hierbij hebben de medewerkers een vrije merkenkeuze maar is de voorwaarde in de komende jaren dat de leaseauto volledig elektrisch moet zijn. De Volksbank had hiervoor het wagenpark in eigen beheer waarbij de leaseauto’s zijn ondergebracht bij leasemaatschappijen Terberg Business Lease en Alphabet, sinds 2019.Lees hier hoe Arno Veenman, mobiliteitsmanager bij Volksbank, het wagenpark wil elektrificeren.

De Wagenparkbeheerders ondersteunt bedrijven bij de transitie van traditioneel wagenparkbeheer naar mobiliteitsmanagement. Het totale beheervolume omvat ruim 32 duizend leaseauto’s en mobiliteitskaarten.  

De Volksbank geeft in een reactie aan dat het totale aantal 240 leaseauto’s betreft. Over de lengte van de contractduur wenst het bedrijf geen gegevens te verstrekken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos