Fleetselect voorkeurspartner Autorent

Redactie Redactie

Tot nu toe verkochten de 29 franchisenemers van Autorent Europa hun ex-rentals – ongeveer 2.000 per jaar – via verschillende verkoopkanalen. Bij Fleetselect kunnen ze deze auto’s laten inspecteren en aanbieden tijdens een van de tien wekelijkse veilingen voor circa 3.800 Nederlandse autobedrijven. Voor de export werkt het veilingbedrijf samen met Autobid en bereikt zo meer dan 10.000 buitenlandse autobedrijven.

De franchisenemers van Autorent beheren een netwerk van 49 vestigingen en verhuren rond de 5.000 voertuigen, waaronder circa 1.000 bedrijfsauto’s.

Op de foto (v.l.n.r.) Dennis Hutjes (Autorent Europa Service), Wouter van Doleweerd (algemeen directeur Autorent Europa Service) en Gerhard Prent van Fleetselect.

Fleetselect voorkeurspartner Autorent | Fleet&Mobility

Fleetselect voorkeurspartner Autorent

Redactie Redactie

Tot nu toe verkochten de 29 franchisenemers van Autorent Europa hun ex-rentals – ongeveer 2.000 per jaar – via verschillende verkoopkanalen. Bij Fleetselect kunnen ze deze auto’s laten inspecteren en aanbieden tijdens een van de tien wekelijkse veilingen voor circa 3.800 Nederlandse autobedrijven. Voor de export werkt het veilingbedrijf samen met Autobid en bereikt zo meer dan 10.000 buitenlandse autobedrijven.

De franchisenemers van Autorent beheren een netwerk van 49 vestigingen en verhuren rond de 5.000 voertuigen, waaronder circa 1.000 bedrijfsauto’s.

Op de foto (v.l.n.r.) Dennis Hutjes (Autorent Europa Service), Wouter van Doleweerd (algemeen directeur Autorent Europa Service) en Gerhard Prent van Fleetselect.