‘Pensioenfonds aast op Leaseplan’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Sky bestaat het consortium uit diverse `state-backed` investors, waaronder naast PGGM de Abu Dhabi Investment Authority, de GIC (Government Investment Corporation of Singapore) en het Engelse durfkapitalist TDR Capital. Geen van de partijen was bereikbaar voor commentaar.

Onlangs maakte Leaseplan bekend gesprekken te voeren met mogelijke overnamekandidaten. Leaseplan zelf benadrukt dat het nog onduidelijk is of er een overeenkomst gesloten zal worden. Het bedrijf geeft verder geen commentaar.

‘Pensioenfonds aast op Leaseplan’ | Fleet&Mobility

‘Pensioenfonds aast op Leaseplan’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Sky bestaat het consortium uit diverse `state-backed` investors, waaronder naast PGGM de Abu Dhabi Investment Authority, de GIC (Government Investment Corporation of Singapore) en het Engelse durfkapitalist TDR Capital. Geen van de partijen was bereikbaar voor commentaar.

Onlangs maakte Leaseplan bekend gesprekken te voeren met mogelijke overnamekandidaten. Leaseplan zelf benadrukt dat het nog onduidelijk is of er een overeenkomst gesloten zal worden. Het bedrijf geeft verder geen commentaar.