Nieuw wiel voor Gazelle: private lease fiets

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hoewel de term lease wordt gebruikt, wordt de particulier direct eigenaar van de e-bike. De fiets wordt in feite in vier jaar afbetaald. Gazelle, onderdeel van importeur Pon, wil op deze manier de e-bike bereikbaar maken voor mensen die het bedrag niet in één keer kunnen betalen.

Er zijn nu zestig deelnemende Gazelle-dealers, waar een privéleas-contract kan worden afgesloten en vanaf 2016 moet dat bij een grotere groep dealers mogelijk zijn.

Wie nu een contract afsluit ‘koopt’ de Gazelle Orange C7+ HF. Zij betalen vier jaar lang 54.99 euro per maand. De fiets wordt die hele looptijd verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Dit betekent dat bij diefstal of total loss-verklaring een nieuw model wordt aangeboden.

Nieuw wiel voor Gazelle: private lease fiets | Fleet&Mobility

Nieuw wiel voor Gazelle: private lease fiets

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hoewel de term lease wordt gebruikt, wordt de particulier direct eigenaar van de e-bike. De fiets wordt in feite in vier jaar afbetaald. Gazelle, onderdeel van importeur Pon, wil op deze manier de e-bike bereikbaar maken voor mensen die het bedrag niet in één keer kunnen betalen.

Er zijn nu zestig deelnemende Gazelle-dealers, waar een privéleas-contract kan worden afgesloten en vanaf 2016 moet dat bij een grotere groep dealers mogelijk zijn.

Wie nu een contract afsluit ‘koopt’ de Gazelle Orange C7+ HF. Zij betalen vier jaar lang 54.99 euro per maand. De fiets wordt die hele looptijd verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Dit betekent dat bij diefstal of total loss-verklaring een nieuw model wordt aangeboden.