Uber-chauffeurs betalen leaseauto in ritjes

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Toyota.

De Uber-chauffeurs kunnen via Toyota Financial Services een Toyota leasen en de termijnen betalen van de ritinkomsten. Volgens Toyota is de looptijd van het leasecontract flexibel en gebaseerd op berijdersbehoeften.

Uber en Toyota hebben een ‘Memorandum of Understanding’ (MOU) gesloten om andere vormen van samenwerking te verkennen. Zo willen ze in-car apps ontwikkelen die Uber-chauffeurs kunnen ondersteunen, willen ze kennisdelen en een vloot met bijzondere modellen van Toyota en Lexus beschikbaar stellen voor de chauffeurs.

Uber gaat meer soortgelijke samenwerkingsverbanden aan, zo nam Uber onlangs in Nederland vijftig Jaguars XE in gebruik die Uber-chauffeurs kunnen leasen. 

Uber-chauffeurs betalen leaseauto in ritjes | Fleet&Mobility

Uber-chauffeurs betalen leaseauto in ritjes

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Toyota.

De Uber-chauffeurs kunnen via Toyota Financial Services een Toyota leasen en de termijnen betalen van de ritinkomsten. Volgens Toyota is de looptijd van het leasecontract flexibel en gebaseerd op berijdersbehoeften.

Uber en Toyota hebben een ‘Memorandum of Understanding’ (MOU) gesloten om andere vormen van samenwerking te verkennen. Zo willen ze in-car apps ontwikkelen die Uber-chauffeurs kunnen ondersteunen, willen ze kennisdelen en een vloot met bijzondere modellen van Toyota en Lexus beschikbaar stellen voor de chauffeurs.

Uber gaat meer soortgelijke samenwerkingsverbanden aan, zo nam Uber onlangs in Nederland vijftig Jaguars XE in gebruik die Uber-chauffeurs kunnen leasen.