Carteam sluit zich aan bij deelconcept Stapp.in

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Tien garages van Carteam doen mee, die ieder twee auto’s ter beschikking stellen”, aldus Reinald Bronkhorst, woordvoerder van Stapp.in. “Voor een bedrag van 12,50 euro per maand aan servicekosten en daarnaast 7 euro per uur, kunnen klanten op ieder moment van de dag een auto huren.”

Klanten moeten een app downloaden, waarmee ze een auto kunnen reserveren, openen en sluiten. “Alle auto’s zijn uitgerust met een blackbox van Stapp.in, waarmee alle gegevens van de bestuurders wordt bijgehouden en aan Carteam worden doorgegeven voor de administratie”, zegt Bronkhorst. Ook de rijgedraggegevens van de bestuurder worden gemonitord.

Bronkhorst zegt dat er groei-ambities zijn. “Het is de bedoeling om het concept uiteindelijk over alle achttien vestigingen van Carteam uit te rollen.”

Martin Bedorf, directeur van Carteam, bevestigd dat groei een drijfveer is voor de samenwerking. “We zijn een jong bedrijf dat vorig jaar is gestart. Onze vestigingen zijn voornamelijk gevestigd in Noord-Holland en Zuid-Holland, met een vestiging in Utrecht en een in Groningen. Met de samenwerking met Stapp.in willen we een betere concurrentiepositie krijgen.” Het deelautoconcept is voornamelijk gericht op particulieren. 

Autobedrijf Brandsen is in 2014 gestart met het deelautoconcept van Stapp.in in Barneveld. Onder andere Van Leeuwen Auto’s en Autobedrijf Javé doen mee met de formule. Ook is Stapp.in bezig met internationale uitbreiding.

Carteam sluit zich aan bij deelconcept Stapp.in | Fleet&Mobility

Carteam sluit zich aan bij deelconcept Stapp.in

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Tien garages van Carteam doen mee, die ieder twee auto’s ter beschikking stellen”, aldus Reinald Bronkhorst, woordvoerder van Stapp.in. “Voor een bedrag van 12,50 euro per maand aan servicekosten en daarnaast 7 euro per uur, kunnen klanten op ieder moment van de dag een auto huren.”

Klanten moeten een app downloaden, waarmee ze een auto kunnen reserveren, openen en sluiten. “Alle auto’s zijn uitgerust met een blackbox van Stapp.in, waarmee alle gegevens van de bestuurders wordt bijgehouden en aan Carteam worden doorgegeven voor de administratie”, zegt Bronkhorst. Ook de rijgedraggegevens van de bestuurder worden gemonitord.

Bronkhorst zegt dat er groei-ambities zijn. “Het is de bedoeling om het concept uiteindelijk over alle achttien vestigingen van Carteam uit te rollen.”

Martin Bedorf, directeur van Carteam, bevestigd dat groei een drijfveer is voor de samenwerking. “We zijn een jong bedrijf dat vorig jaar is gestart. Onze vestigingen zijn voornamelijk gevestigd in Noord-Holland en Zuid-Holland, met een vestiging in Utrecht en een in Groningen. Met de samenwerking met Stapp.in willen we een betere concurrentiepositie krijgen.” Het deelautoconcept is voornamelijk gericht op particulieren. 

Autobedrijf Brandsen is in 2014 gestart met het deelautoconcept van Stapp.in in Barneveld. Onder andere Van Leeuwen Auto’s en Autobedrijf Javé doen mee met de formule. Ook is Stapp.in bezig met internationale uitbreiding.