Christel Reynaerts nieuwe ceo Alphabet Nederland

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Alphabet.

Reynaerts volgt Jorge Bautista op, die vorige maand bekend maakte dat hij aan de slag gaat bij Used Car Business BMW Group America.

Reynaert begon in 2005 bij BMW Group, het moederbedrijf van Alhpabet. Ze was onder meer general manager International Sales and Key Account Management bij Alphabet International en Head Commercial Finance bij BMW Financial Services en Head International Corporate Sales bij BMW Group. In 2015 werd zij Alphabet-directeur voor België en Luxemburg. In die functie wordt zij opgevolgd door Erik Swerts, de huidige coo bij het bedrijf.

Christel Reynaerts nieuwe ceo Alphabet Nederland | Fleet&Mobility

Christel Reynaerts nieuwe ceo Alphabet Nederland

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Alphabet.

Reynaerts volgt Jorge Bautista op, die vorige maand bekend maakte dat hij aan de slag gaat bij Used Car Business BMW Group America.

Reynaert begon in 2005 bij BMW Group, het moederbedrijf van Alhpabet. Ze was onder meer general manager International Sales and Key Account Management bij Alphabet International en Head Commercial Finance bij BMW Financial Services en Head International Corporate Sales bij BMW Group. In 2015 werd zij Alphabet-directeur voor België en Luxemburg. In die functie wordt zij opgevolgd door Erik Swerts, de huidige coo bij het bedrijf.