‘BMW sorteert voor op deelautofusie’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Drive Now is nog niet in Nederland actief. (Foto: BMW)

Dat meldt BMW vandaag.

BMW en Daimler zouden al enige tijd in onderhandeling zijn over een fusie van de deelautoconcepten Car2go (Mercedes) en Drive Now. Drive Now was tot vandaag een joint-venture van autoverhuurder Sixt en autofabrikant BMW. Nu Drive Now volledig in handen is van BMW, is de deelautofusie weer een stap dichterbij.

Lees meer op Automotive Management.

‘BMW sorteert voor op deelautofusie’ | Fleet&Mobility

‘BMW sorteert voor op deelautofusie’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Drive Now is nog niet in Nederland actief. (Foto: BMW)

Dat meldt BMW vandaag.

BMW en Daimler zouden al enige tijd in onderhandeling zijn over een fusie van de deelautoconcepten Car2go (Mercedes) en Drive Now. Drive Now was tot vandaag een joint-venture van autoverhuurder Sixt en autofabrikant BMW. Nu Drive Now volledig in handen is van BMW, is de deelautofusie weer een stap dichterbij.

Lees meer op Automotive Management.