Achmea deelt met Car2use

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Athlon en Achmea zijn de pilotfase ontstegen met het autodelen. (Foto: Athlon)

Na een pilot in de steden Amsterdam, Apeldoorn, Tilburg en Leeuwarden, is Athlons autodeelconcept Car2use nu bij alle vestigingen ingezet. Het aanbod geldt voor alle medewerkers, niet alleen met een leasecontract. 

Niels van den Hoogen (tweede van rechts op de foto), commercieel directeur van Athlon, stelt dat uit de pilot blijkt dat er behoefte is aan flexibele mobiliteit. “Structureel zullen er bij Achmea nu 10 auto’s beschikbaar zijn, maar het aantal inzetbare auto’s kan gemakkelijk worden op- en afgeschaald.”

De leaseauto’s zijn te boeken voor zakelijke, kortdurende ritten. Dat maakt het voor medewerkers mogelijk om met het openbaar vervoer naar het werk te reizen en daarnaast toch over een auto te beschikken. Het boeken en registreren van de ritten gebeurt via de Car2use app. De app geeft inzicht in de gemaakte ritten, beschikbaarheid van auto’s en de CO2-uitstoot.

Achmea deelt met Car2use | Fleet&Mobility

Achmea deelt met Car2use

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Athlon en Achmea zijn de pilotfase ontstegen met het autodelen. (Foto: Athlon)

Na een pilot in de steden Amsterdam, Apeldoorn, Tilburg en Leeuwarden, is Athlons autodeelconcept Car2use nu bij alle vestigingen ingezet. Het aanbod geldt voor alle medewerkers, niet alleen met een leasecontract. 

Niels van den Hoogen (tweede van rechts op de foto), commercieel directeur van Athlon, stelt dat uit de pilot blijkt dat er behoefte is aan flexibele mobiliteit. “Structureel zullen er bij Achmea nu 10 auto’s beschikbaar zijn, maar het aantal inzetbare auto’s kan gemakkelijk worden op- en afgeschaald.”

De leaseauto’s zijn te boeken voor zakelijke, kortdurende ritten. Dat maakt het voor medewerkers mogelijk om met het openbaar vervoer naar het werk te reizen en daarnaast toch over een auto te beschikken. Het boeken en registreren van de ritten gebeurt via de Car2use app. De app geeft inzicht in de gemaakte ritten, beschikbaarheid van auto’s en de CO2-uitstoot.