Leasing en verhuur

ALD Automotive zet samenwerking met Macadam voort

Gerhard Prent, sales & marketing manager Macadam Nederland en Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland bekrachtigen de deal. (Foto: Macadam)

Ook de komende 4 jaar mag Macadam de eindecontract inspecties van teruggekomen leaseauto’s blijven uitvoeren voor ALD Automotive.

Macadam heeft een Europese tender van leasemaatschappij ALD Automotive gewonnen. Het bedrijf was al leverancier en blijft ook de komende vier jaar de eindecontract inspecties van teruggekomen leaseauto’s uitvoeren. Dat meldt Macadam.

ALD Automotive, dat vorig jaar naar de beurs ging, heeft wereldwijd inmiddels meer dan 1,63 miljoen voertuigen in zijn vloot. Macadam gaat de inspecties doen van de vloot in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische staten. Een team van Macadam experts is dagelijks aanwezig op de remarketing locaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit van eindecontract-, huur- en poolauto’s.

ALD Automotive zet samenwerking met Macadam voort | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

ALD Automotive zet samenwerking met Macadam voort

Gerhard Prent, sales & marketing manager Macadam Nederland en Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland bekrachtigen de deal. (Foto: Macadam)

Ook de komende 4 jaar mag Macadam de eindecontract inspecties van teruggekomen leaseauto’s blijven uitvoeren voor ALD Automotive.

Macadam heeft een Europese tender van leasemaatschappij ALD Automotive gewonnen. Het bedrijf was al leverancier en blijft ook de komende vier jaar de eindecontract inspecties van teruggekomen leaseauto’s uitvoeren. Dat meldt Macadam.

ALD Automotive, dat vorig jaar naar de beurs ging, heeft wereldwijd inmiddels meer dan 1,63 miljoen voertuigen in zijn vloot. Macadam gaat de inspecties doen van de vloot in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische staten. Een team van Macadam experts is dagelijks aanwezig op de remarketing locaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit van eindecontract-, huur- en poolauto’s.