ALD Automotive zet samenwerking met Macadam voort

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerhard Prent, sales & marketing manager Macadam Nederland en Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland bekrachtigen de deal. (Foto: Macadam)

Macadam heeft een Europese tender van leasemaatschappij ALD Automotive gewonnen. Het bedrijf was al leverancier en blijft ook de komende vier jaar de eindecontract inspecties van teruggekomen leaseauto’s uitvoeren. Dat meldt Macadam.

ALD Automotive, dat vorig jaar naar de beurs ging, heeft wereldwijd inmiddels meer dan 1,63 miljoen voertuigen in zijn vloot. Macadam gaat de inspecties doen van de vloot in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische staten. Een team van Macadam experts is dagelijks aanwezig op de remarketing locaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit van eindecontract-, huur- en poolauto’s.