ALD Automotive biedt private lease aan op Amazon

Maarten Maarten
• Laatste update:
ALD biedt private lease aan via de Amerikaanse webwinkel Amazon (foto: ALD Automotive)

Via de Spaanse website van Amazon biedt de Amerikaanse webwinkel sinds deze week private leasecontracten aan van ALD Automotive. Hierbij is geen aanbetaling nodig, is er gratis bezorging aan huis en een retourbeleid van 50 kilometer of 30 dagen. Dit meldt ALD Automotive.

Na het selecteren van hun auto, configuratie en vaststellen van de leasetermijn ontvangen klanten een e-mail met een link die hen naar het online leasingplatform van ALD brengt, waar een kredietbeoordeling volgt en het contract wordt ondertekend. ALD stond in 2018 op nummer 6 in de Automotive Leasemaatschappij top 60.

“We zijn blij dat we dit volledig digitale aanbod voor autoleasing op Amazon in Spanje kunnen lanceren”, stelt John Saffrett, plaatsvervangend ceo bij ALD. Het is nog niet bekend of ALD en Amazon ook in andere Europese landen plannen hebben om samen te werken.

ALD Automotive biedt private lease aan op Amazon | Fleet&Mobility

ALD Automotive biedt private lease aan op Amazon

Maarten Maarten
• Laatste update:
ALD biedt private lease aan via de Amerikaanse webwinkel Amazon (foto: ALD Automotive)

Via de Spaanse website van Amazon biedt de Amerikaanse webwinkel sinds deze week private leasecontracten aan van ALD Automotive. Hierbij is geen aanbetaling nodig, is er gratis bezorging aan huis en een retourbeleid van 50 kilometer of 30 dagen. Dit meldt ALD Automotive.

Na het selecteren van hun auto, configuratie en vaststellen van de leasetermijn ontvangen klanten een e-mail met een link die hen naar het online leasingplatform van ALD brengt, waar een kredietbeoordeling volgt en het contract wordt ondertekend. ALD stond in 2018 op nummer 6 in de Automotive Leasemaatschappij top 60.

“We zijn blij dat we dit volledig digitale aanbod voor autoleasing op Amazon in Spanje kunnen lanceren”, stelt John Saffrett, plaatsvervangend ceo bij ALD. Het is nog niet bekend of ALD en Amazon ook in andere Europese landen plannen hebben om samen te werken.