Terberg poetst Personal Car Lease op

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het bedrijf richt zich op elektrisch rijden. (Foto: Shutterstock)

Personal Car Lease, het leaselabel voor het mkb in groot-Amsterdam, krijgt een upgrade. Dat vertelt manager Karel Vaal aan Automotive. Personal Car Lease werd in 1989 opgericht en is in 2015 overgenomen door Business Lease, als label voor de Amsterdamse mkb-markt. Het label verhuisde mee naar de joint venture Terberg Business Lease Group, maar is wel toe aan een nieuw jasje, aldus Vaal. “De ontwikkeling van het label heeft wel een tijdje stil gestaan. We gaan er nu weer vol op inzetten. Met als proposities EV, fiets van de zaak en deelauto’s en duurzaamheid als overkoepelend thema. We zien dat hier veel vraag naar is in regio Amsterdam.”

Lees verder op Automotive-online.nl

Terberg poetst Personal Car Lease op | Fleet&Mobility

Terberg poetst Personal Car Lease op

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het bedrijf richt zich op elektrisch rijden. (Foto: Shutterstock)

Personal Car Lease, het leaselabel voor het mkb in groot-Amsterdam, krijgt een upgrade. Dat vertelt manager Karel Vaal aan Automotive. Personal Car Lease werd in 1989 opgericht en is in 2015 overgenomen door Business Lease, als label voor de Amsterdamse mkb-markt. Het label verhuisde mee naar de joint venture Terberg Business Lease Group, maar is wel toe aan een nieuw jasje, aldus Vaal. “De ontwikkeling van het label heeft wel een tijdje stil gestaan. We gaan er nu weer vol op inzetten. Met als proposities EV, fiets van de zaak en deelauto’s en duurzaamheid als overkoepelend thema. We zien dat hier veel vraag naar is in regio Amsterdam.”

Lees verder op Automotive-online.nl