Leasing en verhuur

Mijndomein brengt deelauto’s onder bij Mywheels

Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautobedrijf Mywheels. (Foto: Mywheels)

De deelauto’s van Mijndomeinmove worden beschikbaar gesteld via het Mywheels-platform.

Internetplatform Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautoaanbieder Mywheels. Hoeveel het bedrijf investeert, wordt niet bekend gemaakt. Leasedochter Mijndomeinauto staat op de 45ste plek in de Leasemaatschappij top 60 staat.

De deelauto’s van Mywheels, dat ook een overeenkomst met Buurauto heeft, werden al bij Mijndomeinauto geleaset, vertelt algemeen directeur Karina Tiekstra van Mywheels aan Automotive. De investering is, volgens haar, een logische volgende stap. Mijndomein startte in december 2019 met autodelen via Mijndomeinmove. De deelauto’s van Mijndomeinmove worden nu ook beschikbaar gemaakt via Mywheels, en de app Mijndomeinmove verdwijnt. Mywheels heeft meer dan 450 deelauto’s in beheer, waarvan circa 80 deelauto’s afkomstig zijn van Mijndomeinmove.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Mijndomein brengt deelauto’s onder bij Mywheels | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Mijndomein brengt deelauto’s onder bij Mywheels

Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautobedrijf Mywheels. (Foto: Mywheels)

De deelauto’s van Mijndomeinmove worden beschikbaar gesteld via het Mywheels-platform.

Internetplatform Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautoaanbieder Mywheels. Hoeveel het bedrijf investeert, wordt niet bekend gemaakt. Leasedochter Mijndomeinauto staat op de 45ste plek in de Leasemaatschappij top 60 staat.

De deelauto’s van Mywheels, dat ook een overeenkomst met Buurauto heeft, werden al bij Mijndomeinauto geleaset, vertelt algemeen directeur Karina Tiekstra van Mywheels aan Automotive. De investering is, volgens haar, een logische volgende stap. Mijndomein startte in december 2019 met autodelen via Mijndomeinmove. De deelauto’s van Mijndomeinmove worden nu ook beschikbaar gemaakt via Mywheels, en de app Mijndomeinmove verdwijnt. Mywheels heeft meer dan 450 deelauto’s in beheer, waarvan circa 80 deelauto’s afkomstig zijn van Mijndomeinmove.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos