Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD Automotive biedt private lease voor werknemers via tussenpersoon

(Foto: ALD)

Leasemaatschappij ALD Automotive is partner geworden van Corporate Benefits, een bemiddelaar die producten en diensten namens leveranciers met korting aanbiedt aan werknemers. ALD biedt via het platform private lease aan. Dat maakt de leasemaatschappij bekend. 

ALD Automotive zorgt er via Corporate Benefits voor dat werkgevers private lease kunnen bieden aan werknemers. Het gaat hierbij om operational private lease voor een nieuwe of gebruikte auto. De autoregeling is toegankelijk via het platform van Corporate Benefits, dat de werkgever ondersteunt bij implementatie. Voorwaarde voor het aanbieden van diensten via Corporate Benefits is dat de prijs via dat kanaal minimaal tien procent lager ligt dan via de leverancier zelf. Naast Nederland wordt het product ook geleverd in Oostenrijk, België, Duitsland en Italië. Hoeveel extra private leasecontracten deze samenwerking moet opleveren, kan ALD niet zeggen.

Wens

Op dit moment bestaat de vloot van ALD Automotive in Nederland voor ongeveer de helft uit private leasecontracten. Volgens Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland, speelt de leasemaatschappij met private lease voor werknemers in op de wens van bedrijven om een aantrekkelijke werkgever te zijn. “Daarnaast past de samenwerking bij ons strategisch plan Move 2025. Hiermee willen wij het bereik van onze mobiliteitsoplossingen vergroten en ons klantenbestand verder uitbreiden.”

ALD, dat onlangs leasemaatschappij Leaseplan overnam, verzorgt voor diverse automerken de (private) leaseactiviteiten, onder andere voor Tesla.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
ALD Automotive biedt private lease voor werknemers via tussenpersoon | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD Automotive biedt private lease voor werknemers via tussenpersoon

(Foto: ALD)

Leasemaatschappij ALD Automotive is partner geworden van Corporate Benefits, een bemiddelaar die producten en diensten namens leveranciers met korting aanbiedt aan werknemers. ALD biedt via het platform private lease aan. Dat maakt de leasemaatschappij bekend. 

ALD Automotive zorgt er via Corporate Benefits voor dat werkgevers private lease kunnen bieden aan werknemers. Het gaat hierbij om operational private lease voor een nieuwe of gebruikte auto. De autoregeling is toegankelijk via het platform van Corporate Benefits, dat de werkgever ondersteunt bij implementatie. Voorwaarde voor het aanbieden van diensten via Corporate Benefits is dat de prijs via dat kanaal minimaal tien procent lager ligt dan via de leverancier zelf. Naast Nederland wordt het product ook geleverd in Oostenrijk, België, Duitsland en Italië. Hoeveel extra private leasecontracten deze samenwerking moet opleveren, kan ALD niet zeggen.

Wens

Op dit moment bestaat de vloot van ALD Automotive in Nederland voor ongeveer de helft uit private leasecontracten. Volgens Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland, speelt de leasemaatschappij met private lease voor werknemers in op de wens van bedrijven om een aantrekkelijke werkgever te zijn. “Daarnaast past de samenwerking bij ons strategisch plan Move 2025. Hiermee willen wij het bereik van onze mobiliteitsoplossingen vergroten en ons klantenbestand verder uitbreiden.”

ALD, dat onlangs leasemaatschappij Leaseplan overnam, verzorgt voor diverse automerken de (private) leaseactiviteiten, onder andere voor Tesla.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos