MyWheels bestelt vijfduizend Lightyears Two

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Lightyear

MyWheels neemt ook de Lightyear One op in zijn gamma. Recent meldde Lightyear dat de tweede batch One’s honderdduizend euro duurder worden.  

Henri de Jong, ceo bij MyWheels-dochter The Sharing Group, stelt dat de samenwerking tussen Lightyear en MyWheels goed past bij de gezamenlijke ambitie om de transitie van mobiliteit en energie te versnellen. “Het feit dat twee Nederlandse impact gedreven scale-up bedrijven samenwerken om deze nieuwe oplossing op de markt te brengen maakt me echt trots.”

Eerder bestelde Leaseplan al vijfduizend Lightyears.

MyWheels bestelt vijfduizend Lightyears Two | Fleet&Mobility

MyWheels bestelt vijfduizend Lightyears Two

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Lightyear

MyWheels neemt ook de Lightyear One op in zijn gamma. Recent meldde Lightyear dat de tweede batch One’s honderdduizend euro duurder worden.  

Henri de Jong, ceo bij MyWheels-dochter The Sharing Group, stelt dat de samenwerking tussen Lightyear en MyWheels goed past bij de gezamenlijke ambitie om de transitie van mobiliteit en energie te versnellen. “Het feit dat twee Nederlandse impact gedreven scale-up bedrijven samenwerken om deze nieuwe oplossing op de markt te brengen maakt me echt trots.”

Eerder bestelde Leaseplan al vijfduizend Lightyears.