Connexxion zet e-bikes in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sneller dan de trein
Het afgelopen jaar moest Connexxion regelmatig mensen op station Hoevelaken in de ochtendspits laten staan. Als proef kreeg daarom een aantal mbo-leerlingen van het Hoornbeeck College een e-bike. Die pilot wordt nu omgezet in een definitief project. Met de e-bike zijn sommige leerlingen sneller op school dan met de trein.

Studenten betalen 45 euro per maand (25 euro voor snelle beslissers) voor een e-bike-abonnement. Zij krijgen daarvoor pechhulp onderweg, een verzekering en optioneel een onderhoudscontract.

Connexxion zet e-bikes in | Fleet&Mobility

Connexxion zet e-bikes in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sneller dan de trein
Het afgelopen jaar moest Connexxion regelmatig mensen op station Hoevelaken in de ochtendspits laten staan. Als proef kreeg daarom een aantal mbo-leerlingen van het Hoornbeeck College een e-bike. Die pilot wordt nu omgezet in een definitief project. Met de e-bike zijn sommige leerlingen sneller op school dan met de trein.

Studenten betalen 45 euro per maand (25 euro voor snelle beslissers) voor een e-bike-abonnement. Zij krijgen daarvoor pechhulp onderweg, een verzekering en optioneel een onderhoudscontract.