Livestream met Victor van den Berg (Radiuz): ‘Tijdstip van reis wordt belangrijker dan de kostprijs’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Van 5 dagen in de week naar kantoor naar 5 dagen thuis is misschien wat veel van het goede – maar menigeen verwacht dat we na de crisis niet teruggaan naar de oude situatie. Ook bij mobiliteitsprovider Radiuz denken ze na over hoe de mobiliteit na de coronacrisis zal worden ingevuld. Dit bespraken we vanmiddag met Victor van den Berg, ceo van Autobinck-dochter Radiuz. Hij stelt onder andere dat leveranciers van mobiliteit een andere rol krijgen en dat de publieke en private mobiliteitsdiensten in elkaar zullen overlopen. Crowdcontrol wordt in de 1,5 metersamenleving belangrijker dan opbrengstmaximalisatie.”

De livestream is hieronder te terug te zien. Hij is ook te zien op onze LinkedIn-pagina en op Youtube.