MaaS-toeleverancier MoveYou koopt deelvervoerder

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: MoveYou

MoveYou levert diensten aan onder meer deelbedrijven. Nu stapt het zelf in de markt van deelvervoer. Door de overname kan MoveYou ook deelfiets- en deelautodiensten leveren; het bedrijf leverde al services voor tanken, parkeren en laden.

“Wij bouwen aan een MaaS-ecosysteem. Met deze overname breiden we onze dienstverlening uit en kunnen we onze klanten meer mogelijkheden bieden en dat geeft ze meer opties om meer gebruikers te verleiden”, zegt business manager Hidde van der Maas. “Op deze manier maken we het mogelijk om snel en comfortabel over te stappen van de auto naar het openbaar vervoer en op de fiets – of omgekeerd.”

Het is onbekend hoe groot de vloot van GoAbout, dat in 2012 is opgericht, is. GoAbout voerde onder meer een groot fietsenplan uit in Amsterdam.

MaaS-toeleverancier MoveYou koopt deelvervoerder | Fleet&Mobility

MaaS-toeleverancier MoveYou koopt deelvervoerder

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: MoveYou

MoveYou levert diensten aan onder meer deelbedrijven. Nu stapt het zelf in de markt van deelvervoer. Door de overname kan MoveYou ook deelfiets- en deelautodiensten leveren; het bedrijf leverde al services voor tanken, parkeren en laden.

“Wij bouwen aan een MaaS-ecosysteem. Met deze overname breiden we onze dienstverlening uit en kunnen we onze klanten meer mogelijkheden bieden en dat geeft ze meer opties om meer gebruikers te verleiden”, zegt business manager Hidde van der Maas. “Op deze manier maken we het mogelijk om snel en comfortabel over te stappen van de auto naar het openbaar vervoer en op de fiets – of omgekeerd.”

Het is onbekend hoe groot de vloot van GoAbout, dat in 2012 is opgericht, is. GoAbout voerde onder meer een groot fietsenplan uit in Amsterdam.