F&M onderzoekt tevredenheid over leasemijen bij fleetmanagers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verschillende criteria
Omdat de criteria zo verschillend zijn, is besloten om het onderzoek separaat van het berijdersonderzoek uit te voeren. “We zijn erg benieuwd naar de resultaten en of er veel verschillen zijn in de beoordeling van de leasemaatschappijen door berijders en fleetmanagers”, zegt Jan van Delft van VZR. “Leasemaatschappijen hebben de lastige taak om twee doelgroepen tevreden te stemmen met hun dienstverlening. Daarom is het goed om inzicht te hebben in hoe de dienstverlening door beide groepen wordt beoordeeld.”

Wilt u deelnemen aan het onderzoek? Klik dan hier (het invullen duurt maximaal 2 minuten).

De resultaten worden bekend gemaakt op Fleet-Mobility.nl.

F&M onderzoekt tevredenheid over leasemijen bij fleetmanagers | Fleet&Mobility

F&M onderzoekt tevredenheid over leasemijen bij fleetmanagers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verschillende criteria
Omdat de criteria zo verschillend zijn, is besloten om het onderzoek separaat van het berijdersonderzoek uit te voeren. “We zijn erg benieuwd naar de resultaten en of er veel verschillen zijn in de beoordeling van de leasemaatschappijen door berijders en fleetmanagers”, zegt Jan van Delft van VZR. “Leasemaatschappijen hebben de lastige taak om twee doelgroepen tevreden te stemmen met hun dienstverlening. Daarom is het goed om inzicht te hebben in hoe de dienstverlening door beide groepen wordt beoordeeld.”

Wilt u deelnemen aan het onderzoek? Klik dan hier (het invullen duurt maximaal 2 minuten).

De resultaten worden bekend gemaakt op Fleet-Mobility.nl.