Zoektocht naar Mobiliteitsmanager van het Jaar geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt organisator Heliview vandaag.

De award wordt dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt. Oud-winnaar (2006), jurylid en mobiliteitsmanager bij Siemens Nederland, John de Gier, spoort alle mobiliteitsmanagers aan vooral niet te bescheiden te zijn. “Bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR-manager, inkoopmanager, financieel manager of facilitair manager? En heeft u zichzelf in de afgelopen jaren onderscheiden in uw organisatie op het gebied van mobiliteit? Dan nodig ik u zeker uit om uzelf te nomineren. Uit ervaring kan ik u hierbij melden dat het winnen van de award een zeer bijzondere ervaring is, dus ik zou zeggen: doen!”

Awardcommissie
Uiteindelijk bepaalt de awardcommissie wie de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2016 wordt. De winnaar van vorige editie, DSM-mobiliteitsmanager Daan Bieleveld, is toegetreden tot die awardcommissie. Die commissie bestaat nu uit Daan Bieleveld, Henk Winckens (mobility manager Enexis), Henk Gerritse (procurement manager Koninklijke BAM groep), John de Gier, Martin Lans (voorzitter VNF) en Ronald Postma (founding partner Syndesmo).

Aanmelden kan tot 4 maart via de website mobiliteitsmanageraward.nl.

Lees hier het interview van Fleet&Mobility met 2015-winnaar Daan Bieleveld.  

Zoektocht naar Mobiliteitsmanager van het Jaar geopend | Fleet&Mobility

Zoektocht naar Mobiliteitsmanager van het Jaar geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt organisator Heliview vandaag.

De award wordt dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt. Oud-winnaar (2006), jurylid en mobiliteitsmanager bij Siemens Nederland, John de Gier, spoort alle mobiliteitsmanagers aan vooral niet te bescheiden te zijn. “Bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR-manager, inkoopmanager, financieel manager of facilitair manager? En heeft u zichzelf in de afgelopen jaren onderscheiden in uw organisatie op het gebied van mobiliteit? Dan nodig ik u zeker uit om uzelf te nomineren. Uit ervaring kan ik u hierbij melden dat het winnen van de award een zeer bijzondere ervaring is, dus ik zou zeggen: doen!”

Awardcommissie
Uiteindelijk bepaalt de awardcommissie wie de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2016 wordt. De winnaar van vorige editie, DSM-mobiliteitsmanager Daan Bieleveld, is toegetreden tot die awardcommissie. Die commissie bestaat nu uit Daan Bieleveld, Henk Winckens (mobility manager Enexis), Henk Gerritse (procurement manager Koninklijke BAM groep), John de Gier, Martin Lans (voorzitter VNF) en Ronald Postma (founding partner Syndesmo).

Aanmelden kan tot 4 maart via de website mobiliteitsmanageraward.nl.

Lees hier het interview van Fleet&Mobility met 2015-winnaar Daan Bieleveld.