‘Verhuurders vissen in leasevijver’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hertz-directeur Henk van den Helder ziet leasemaatschappijen steeds dichter op zijn business kruipen. “Het is een stevige competitie. Wij doen zelf ook meer aan private lease, omdat die markt groeit.”

Het aantal nieuwregistraties in de verhuurmarkt groeide vorig jaar met 3 procent naar 20.112. Wel wordt steeds minder duidelijk of deze auto`s zakelijk of privé worden ingezet. “Er wordt meer gewerkt op basis van een mobiliteitsbudget waarbij de berijder zelf een auto inhuurt. Daardoor wordt het lastiger meetbaar of een auto zakelijk of privé wordt ingezet”, aldus Pluim.

Lees meer op Automotive Management.  

‘Verhuurders vissen in leasevijver’ | Fleet&Mobility

‘Verhuurders vissen in leasevijver’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hertz-directeur Henk van den Helder ziet leasemaatschappijen steeds dichter op zijn business kruipen. “Het is een stevige competitie. Wij doen zelf ook meer aan private lease, omdat die markt groeit.”

Het aantal nieuwregistraties in de verhuurmarkt groeide vorig jaar met 3 procent naar 20.112. Wel wordt steeds minder duidelijk of deze auto`s zakelijk of privé worden ingezet. “Er wordt meer gewerkt op basis van een mobiliteitsbudget waarbij de berijder zelf een auto inhuurt. Daardoor wordt het lastiger meetbaar of een auto zakelijk of privé wordt ingezet”, aldus Pluim.

Lees meer op Automotive Management.