Uber gaat eigen navigatiekaarten maken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt de Financial Times vandaag.

Volgens de krant rijden er nu al in de VS en Mexico auto’s rond die voor het bedrijf gebieden in kaart brengen om foto’s te maken. Het is de bedoeling dat die scanauto`s in steeds meer landen gaan rondrijden.

Connected cars
Voor autofabrikanten zijn dynamische route- en navigatiesystemen in toenemende mate van belang om vinger aan de pols te houden bij de opkomst van connected cars. Zo werd de kaartendivisie van Nokia vorig jaar overgenomen door een aantal autofabrikanten, waaronder BMW, Daimler en Audi.

Uber gaat eigen navigatiekaarten maken | Fleet&Mobility

Uber gaat eigen navigatiekaarten maken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt de Financial Times vandaag.

Volgens de krant rijden er nu al in de VS en Mexico auto’s rond die voor het bedrijf gebieden in kaart brengen om foto’s te maken. Het is de bedoeling dat die scanauto`s in steeds meer landen gaan rondrijden.

Connected cars
Voor autofabrikanten zijn dynamische route- en navigatiesystemen in toenemende mate van belang om vinger aan de pols te houden bij de opkomst van connected cars. Zo werd de kaartendivisie van Nokia vorig jaar overgenomen door een aantal autofabrikanten, waaronder BMW, Daimler en Audi.