Fleet Event: De snelste weg naar een elektrisch wagenpark

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Het event start om 12.00 uur met een netwerklunch en wordt aan het einde van de middag afgesloten met een borrel.

Dat meldt organisator Expomotion.

Het Fleet Event vindt plaats op donderdag 22 maart in Hotel van der Valk Houten. De keuze voor het thema ‘De snelste weg naar een elektrisch wagenpark’ is volgens Patrick van Tilburg van Expomotion een logische. “Niet alleen door de verwachte hausse aan nieuwe elektrische auto’s de komende jaren, maar natuurlijk ook door de inmiddels veranderende bijtelling waarbij alleen volledig elektrische auto’s profiteren van korting op de bijtelling.”

Het event start om 12.00 uur met een netwerklunch en wordt aan het einde van de middag afgesloten met een borrel. De middag wordt gevuld met diverse sprekers. Onder andere fiscalist en Fleet&Mobility-columnist Jan Rolleman spreekt over ‘de kleine lettertjes van de fiscale regelgeving auto van de zaak’. Trendwatcher Vincent Everts houdt ons de toekomst van mobiliteit voor en André ten Bloemendal van New Motion presenteert een onderzoek naar elektrificering.

Kijk hier voor meer informatie

Fleet Event: De snelste weg naar een elektrisch wagenpark | Fleet&Mobility

Fleet Event: De snelste weg naar een elektrisch wagenpark

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Het event start om 12.00 uur met een netwerklunch en wordt aan het einde van de middag afgesloten met een borrel.

Dat meldt organisator Expomotion.

Het Fleet Event vindt plaats op donderdag 22 maart in Hotel van der Valk Houten. De keuze voor het thema ‘De snelste weg naar een elektrisch wagenpark’ is volgens Patrick van Tilburg van Expomotion een logische. “Niet alleen door de verwachte hausse aan nieuwe elektrische auto’s de komende jaren, maar natuurlijk ook door de inmiddels veranderende bijtelling waarbij alleen volledig elektrische auto’s profiteren van korting op de bijtelling.”

Het event start om 12.00 uur met een netwerklunch en wordt aan het einde van de middag afgesloten met een borrel. De middag wordt gevuld met diverse sprekers. Onder andere fiscalist en Fleet&Mobility-columnist Jan Rolleman spreekt over ‘de kleine lettertjes van de fiscale regelgeving auto van de zaak’. Trendwatcher Vincent Everts houdt ons de toekomst van mobiliteit voor en André ten Bloemendal van New Motion presenteert een onderzoek naar elektrificering.

Kijk hier voor meer informatie