Alphabet verkiest Renault Clio tot Private Leaseauto van het Jaar

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De verkiezing van de Private Lease Auto vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. (Foto: Renault Nederland)

De Renault Clio werd door leasemaatschappij Alphabet verkozen tot Private Leaseauto van 2019. De verkiezing van de Private Lease Auto vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en is afgeleid van de Leaseauto van het jaar-verkiezing, die in mei gewonnen door de Peugeot 508. Het publiek kon online hun stem uitbrengen. Vorig jaar werd de Volkswagen T-Roc verkozen tot Private Leaseauto van het Jaar.

De leasemaatschappij zelf won dit jaar ook de verkiezing Beste Leasemaatschappij.

Alphabet verkiest Renault Clio tot Private Leaseauto van het Jaar | Fleet&Mobility

Alphabet verkiest Renault Clio tot Private Leaseauto van het Jaar

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De verkiezing van de Private Lease Auto vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. (Foto: Renault Nederland)

De Renault Clio werd door leasemaatschappij Alphabet verkozen tot Private Leaseauto van 2019. De verkiezing van de Private Lease Auto vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en is afgeleid van de Leaseauto van het jaar-verkiezing, die in mei gewonnen door de Peugeot 508. Het publiek kon online hun stem uitbrengen. Vorig jaar werd de Volkswagen T-Roc verkozen tot Private Leaseauto van het Jaar.

De leasemaatschappij zelf won dit jaar ook de verkiezing Beste Leasemaatschappij.