Infrastructuur

Fastned converteert schuld naar aandelen

Exploitant van snellaadstations Fastned lost in één klap een groot deel van zijn schuld af door een lening van 10,3 miljoen euro van een investeringsmaatschappij te converteren in certificaten van aandelen.

Recent plaatste het bedrijf nog 7,7 miljoen aan obligaties om de uitbreiding in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk te financieren. Door de conversie van schuld in certificaten van aandelen is het eigen vermogen van Fastned nu positief, al oogst het financieringsmodel van Fastned ook kritiek.

Lees meer op Automotive Management.

Fastned converteert schuld naar aandelen | Fleet&Mobility
Infrastructuur

Fastned converteert schuld naar aandelen

Exploitant van snellaadstations Fastned lost in één klap een groot deel van zijn schuld af door een lening van 10,3 miljoen euro van een investeringsmaatschappij te converteren in certificaten van aandelen.

Recent plaatste het bedrijf nog 7,7 miljoen aan obligaties om de uitbreiding in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk te financieren. Door de conversie van schuld in certificaten van aandelen is het eigen vermogen van Fastned nu positief, al oogst het financieringsmodel van Fastned ook kritiek.

Lees meer op Automotive Management.