Fastned converteert schuld naar aandelen

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Recent plaatste het bedrijf nog 7,7 miljoen aan obligaties om de uitbreiding in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk te financieren. Door de conversie van schuld in certificaten van aandelen is het eigen vermogen van Fastned nu positief, al oogst het financieringsmodel van Fastned ook kritiek.

Lees meer op Automotive Management.

Fastned converteert schuld naar aandelen | Fleet&Mobility

Fastned converteert schuld naar aandelen

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Recent plaatste het bedrijf nog 7,7 miljoen aan obligaties om de uitbreiding in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk te financieren. Door de conversie van schuld in certificaten van aandelen is het eigen vermogen van Fastned nu positief, al oogst het financieringsmodel van Fastned ook kritiek.

Lees meer op Automotive Management.