McDonald’s opent honderdste snellaadpunt

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
McDonald's heeft nu 100 snellaadpunten. (Foto: McDonald's)

Het eerste snellaadpunt bij McDonald’s is in 2018 geïnstalleerd bij het restaurant in Amsterdam Osdorp. Zo melden de bedrijven. Op ieder snellaadpunt bij de McDonald’s is plek voor twee auto’s. Per jaar zijn er zo’n 90 duizend oplaadsessies bij snellaadpunten van de fastfoodketen. De gasten laden gemiddeld 30 minuten op. Tussen 12.00 en 18.00 uur worden de laadpunten het meest gebruikt. De laadpaal van de McDonald’s in Lelystad wordt het meest gebruikt.

Dubbel oplaadmoment

“De samenwerking met Vattenfall draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen, door gasten de mogelijkheid en het gemak te bieden van snellaadpunten bij McDonalds. Gasten die elektrisch rijden kunnen binnen een half uur weer de weg op en hebben intussen tijd om te genieten van bijvoorbeeld een lekkere kop koffie”, aldus Michele Boudria, managing director McDonalds Nederland.   

Pieter van Ommeren, director Vattenfall Incharge: “Door onze expertise te verenigen met de schaalgrootte van McDonald’s geven we de ontwikkeling van elektrisch vervoer een boost.” Vattenfall werkt bijvoorbeeld ook samen met Louwman Groep.

McDonald’s opent honderdste snellaadpunt | Fleet&Mobility

McDonald’s opent honderdste snellaadpunt

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
McDonald's heeft nu 100 snellaadpunten. (Foto: McDonald's)

Het eerste snellaadpunt bij McDonald’s is in 2018 geïnstalleerd bij het restaurant in Amsterdam Osdorp. Zo melden de bedrijven. Op ieder snellaadpunt bij de McDonald’s is plek voor twee auto’s. Per jaar zijn er zo’n 90 duizend oplaadsessies bij snellaadpunten van de fastfoodketen. De gasten laden gemiddeld 30 minuten op. Tussen 12.00 en 18.00 uur worden de laadpunten het meest gebruikt. De laadpaal van de McDonald’s in Lelystad wordt het meest gebruikt.

Dubbel oplaadmoment

“De samenwerking met Vattenfall draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen, door gasten de mogelijkheid en het gemak te bieden van snellaadpunten bij McDonalds. Gasten die elektrisch rijden kunnen binnen een half uur weer de weg op en hebben intussen tijd om te genieten van bijvoorbeeld een lekkere kop koffie”, aldus Michele Boudria, managing director McDonalds Nederland.   

Pieter van Ommeren, director Vattenfall Incharge: “Door onze expertise te verenigen met de schaalgrootte van McDonald’s geven we de ontwikkeling van elektrisch vervoer een boost.” Vattenfall werkt bijvoorbeeld ook samen met Louwman Groep.