Hyundai en &Charge slaan handen ineen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
foto: Hyundai

Klanten die in een EV van Hyundai rijden en Charge myHyundai gebruiken, sparen met het &Charge-loyaliteitsprogramma bonuspunten die ze kunnen gebruiken voor het gratis opladen bij openbare laadstations. Het loyaliteitsprogramma wordt geïntroduceerd in vijf landen; Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

&Charge Kilometres

De &Charge Kilometres bonuspunten kunnen verdiend worden op het &Charge platform als gebruikers feedback geven over openbare laadstations waar ze hun EV hebben opgeladen. Die punten kunnen ingewisseld worden voor tegoedbonnen, waarmee vervolgens via de Charge myHyundai-app gratis bij openbare laadstations gelanden kan worden. De verzamelde feedback wordt gebruikt om de kwaliteit van de publieke laadinfrastructuur te verbeteren.

“Met de samenwerking met &Charge helpt Hyundai e-mobiliteit en het opladen van EV’s nog betaalbaarder te maken voor onze klanten’, zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product van Hyundai Motor Europe. ‘Ook benadrukken we met dit partnerschap onze inzet voor het stimuleren van het gebruik van EV’s in Europa.”

Hyundai en &Charge slaan handen ineen | Fleet&Mobility

Hyundai en &Charge slaan handen ineen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
foto: Hyundai

Klanten die in een EV van Hyundai rijden en Charge myHyundai gebruiken, sparen met het &Charge-loyaliteitsprogramma bonuspunten die ze kunnen gebruiken voor het gratis opladen bij openbare laadstations. Het loyaliteitsprogramma wordt geïntroduceerd in vijf landen; Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

&Charge Kilometres

De &Charge Kilometres bonuspunten kunnen verdiend worden op het &Charge platform als gebruikers feedback geven over openbare laadstations waar ze hun EV hebben opgeladen. Die punten kunnen ingewisseld worden voor tegoedbonnen, waarmee vervolgens via de Charge myHyundai-app gratis bij openbare laadstations gelanden kan worden. De verzamelde feedback wordt gebruikt om de kwaliteit van de publieke laadinfrastructuur te verbeteren.

“Met de samenwerking met &Charge helpt Hyundai e-mobiliteit en het opladen van EV’s nog betaalbaarder te maken voor onze klanten’, zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product van Hyundai Motor Europe. ‘Ook benadrukken we met dit partnerschap onze inzet voor het stimuleren van het gebruik van EV’s in Europa.”