EU-parkeerapp nu ook in Nederland gelanceerd

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Foto: Easypark

Easypark is al te gebruiken in 600 steden in 11 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Italië en Zweden. Het bedrijf heeft afspraken met parkeergarages gemaakt, maar meldt in een persbericht dat het binnenkort een functie toegevoegt waarmee automobilisten ook naar een plek op straat worden genavigeerd. Volgens Easypark zijn zij bovendien de enige aanbieder die een melding stuurt als je wegrijdt zonder de parkeersessie te stoppen.

Andre Wielaard is aangesteld als country manager voor Easypark in Nederland. De app is nu in tachtig Nederlandse steden te gebruiken. “We hebben al volledige dekking in alle grote Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.”

EU-parkeerapp nu ook in Nederland gelanceerd | Fleet&Mobility

EU-parkeerapp nu ook in Nederland gelanceerd

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Foto: Easypark

Easypark is al te gebruiken in 600 steden in 11 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Italië en Zweden. Het bedrijf heeft afspraken met parkeergarages gemaakt, maar meldt in een persbericht dat het binnenkort een functie toegevoegt waarmee automobilisten ook naar een plek op straat worden genavigeerd. Volgens Easypark zijn zij bovendien de enige aanbieder die een melding stuurt als je wegrijdt zonder de parkeersessie te stoppen.

Andre Wielaard is aangesteld als country manager voor Easypark in Nederland. De app is nu in tachtig Nederlandse steden te gebruiken. “We hebben al volledige dekking in alle grote Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.”