Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

EU-parkeerapp nu ook in Nederland gelanceerd

Foto: Easypark

Parkeerapp Easypark is nu ook in Nederland beschikbaar. Dat meldt het in Zweden gevestigde bedrijf. De app heeft naar eigen zeggen de grootste dekking in Europa. 

Easypark is al te gebruiken in 600 steden in 11 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Italië en Zweden. Het bedrijf heeft afspraken met parkeergarages gemaakt, maar meldt in een persbericht dat het binnenkort een functie toegevoegt waarmee automobilisten ook naar een plek op straat worden genavigeerd. Volgens Easypark zijn zij bovendien de enige aanbieder die een melding stuurt als je wegrijdt zonder de parkeersessie te stoppen.

Andre Wielaard is aangesteld als country manager voor Easypark in Nederland. De app is nu in tachtig Nederlandse steden te gebruiken. “We hebben al volledige dekking in alle grote Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
EU-parkeerapp nu ook in Nederland gelanceerd | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

EU-parkeerapp nu ook in Nederland gelanceerd

Foto: Easypark

Parkeerapp Easypark is nu ook in Nederland beschikbaar. Dat meldt het in Zweden gevestigde bedrijf. De app heeft naar eigen zeggen de grootste dekking in Europa. 

Easypark is al te gebruiken in 600 steden in 11 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Italië en Zweden. Het bedrijf heeft afspraken met parkeergarages gemaakt, maar meldt in een persbericht dat het binnenkort een functie toegevoegt waarmee automobilisten ook naar een plek op straat worden genavigeerd. Volgens Easypark zijn zij bovendien de enige aanbieder die een melding stuurt als je wegrijdt zonder de parkeersessie te stoppen.

Andre Wielaard is aangesteld als country manager voor Easypark in Nederland. De app is nu in tachtig Nederlandse steden te gebruiken. “We hebben al volledige dekking in alle grote Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink