Joulz installeert privé laadpalen voor elektrische Volvo’s

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De laadpalen voor de elektrische en plug-in hybride modellen van Volvo Nederland worden geïnstalleerd door Joulz. (Foto: Volvo)

De aanschaf van een privé laadpaal loopt eveneens via Joulz, dat in april de laadpalentak van Greenflux kocht. Volvo hoopt zo de aanschaf van zijn zogenoemde recharge-modellen aantrekkelijker te maken. Volgens Albert-Jan Boll, business & retailer development director bij Volvo Car Nederland, biedt Joulz effectieve en technisch vooruitstrevende laadoplossingen. “Zo vormt het infrabedrijf een perfecte match met de doelstellingen van Volvo op het gebied van elektrificatie. We zijn dan ook zeer tevreden met deze samenwerking.” Het infrabedrijf neemt de complete installatie van de privé laadpaal voor rekening.

De autofabrikant wenst in 2040 klimaatneutraal te zijn, waarbij het merk vanaf 2030 alleen nog maar volledig elektrische modellen bouwt.

Joulz installeert privé laadpalen voor elektrische Volvo’s | Fleet&Mobility

Joulz installeert privé laadpalen voor elektrische Volvo’s

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De laadpalen voor de elektrische en plug-in hybride modellen van Volvo Nederland worden geïnstalleerd door Joulz. (Foto: Volvo)

De aanschaf van een privé laadpaal loopt eveneens via Joulz, dat in april de laadpalentak van Greenflux kocht. Volvo hoopt zo de aanschaf van zijn zogenoemde recharge-modellen aantrekkelijker te maken. Volgens Albert-Jan Boll, business & retailer development director bij Volvo Car Nederland, biedt Joulz effectieve en technisch vooruitstrevende laadoplossingen. “Zo vormt het infrabedrijf een perfecte match met de doelstellingen van Volvo op het gebied van elektrificatie. We zijn dan ook zeer tevreden met deze samenwerking.” Het infrabedrijf neemt de complete installatie van de privé laadpaal voor rekening.

De autofabrikant wenst in 2040 klimaatneutraal te zijn, waarbij het merk vanaf 2030 alleen nog maar volledig elektrische modellen bouwt.