Mobiliteitsoplossingen

Joulz installeert privé laadpalen voor elektrische Volvo’s

De laadpalen voor de elektrische en plug-in hybride modellen van Volvo Nederland worden geïnstalleerd door Joulz. (Foto: Volvo)

Infrabedrijf Joulz gaat privé laadpalen installeren en onderhouden voor de elektrische en plug-in hybride modellen van Volvo in Nederland. Bij de aankoop van een EV van het Zweedse merk is het infrabedrijf de partij die thuis de privé laadpaal inregelt. Dat maakt importeur Volvo Car Nederland bekend.

De aanschaf van een privé laadpaal loopt eveneens via Joulz, dat in april de laadpalentak van Greenflux kocht. Volvo hoopt zo de aanschaf van zijn zogenoemde recharge-modellen aantrekkelijker te maken. Volgens Albert-Jan Boll, business & retailer development director bij Volvo Car Nederland, biedt Joulz effectieve en technisch vooruitstrevende laadoplossingen. “Zo vormt het infrabedrijf een perfecte match met de doelstellingen van Volvo op het gebied van elektrificatie. We zijn dan ook zeer tevreden met deze samenwerking.” Het infrabedrijf neemt de complete installatie van de privé laadpaal voor rekening.

De autofabrikant wenst in 2040 klimaatneutraal te zijn, waarbij het merk vanaf 2030 alleen nog maar volledig elektrische modellen bouwt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Joulz installeert privé laadpalen voor elektrische Volvo’s | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Joulz installeert privé laadpalen voor elektrische Volvo’s

De laadpalen voor de elektrische en plug-in hybride modellen van Volvo Nederland worden geïnstalleerd door Joulz. (Foto: Volvo)

Infrabedrijf Joulz gaat privé laadpalen installeren en onderhouden voor de elektrische en plug-in hybride modellen van Volvo in Nederland. Bij de aankoop van een EV van het Zweedse merk is het infrabedrijf de partij die thuis de privé laadpaal inregelt. Dat maakt importeur Volvo Car Nederland bekend.

De aanschaf van een privé laadpaal loopt eveneens via Joulz, dat in april de laadpalentak van Greenflux kocht. Volvo hoopt zo de aanschaf van zijn zogenoemde recharge-modellen aantrekkelijker te maken. Volgens Albert-Jan Boll, business & retailer development director bij Volvo Car Nederland, biedt Joulz effectieve en technisch vooruitstrevende laadoplossingen. “Zo vormt het infrabedrijf een perfecte match met de doelstellingen van Volvo op het gebied van elektrificatie. We zijn dan ook zeer tevreden met deze samenwerking.” Het infrabedrijf neemt de complete installatie van de privé laadpaal voor rekening.

De autofabrikant wenst in 2040 klimaatneutraal te zijn, waarbij het merk vanaf 2030 alleen nog maar volledig elektrische modellen bouwt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos