Mijndomein voegt deelautolabels Mywheels en Juuve samen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
CEO's Karina Tiekstra (Mywheels) en Niki Sie (Juuve). (Foto: Mijndomein)

MyWheels is gestart in 1993 en gevestigd in Amsterdam. Juuve is met deelauto’s actief in grote steden als Rotterdam en Utrecht. Er werken dertig mensen bij het bedrijf. 

“Door het samengaan met Juuve kunnen we als aanbieder van deelauto’s nog sterker worden en meer impact maken. Om Nederland bereikbaar te houden hebben we maar 1 miljoen auto’s nodig. Alle ruimte die we nu voor 9 miljoen auto’s hebben gecreëerd, kan dan voor een groot deel anders worden ingericht.”, stelt Karina Tiekstra, ceo van Mywheels. “Net als Mywheels zijn we er bij Juuve van overtuigd dat de deelauto voor steeds meer mensen een aantrekkelijk alternatief wordt. De vraag ernaar groeit en door onze krachten te bundelen vergroten we ons aanbod en stimuleren we meer mensen om duurzamer te rijden”, denkt Niki Sie, mede-oprichter en ceo van Juuve.

Beide deelautobedrijven hebben Mijndomein als grootaandeelhouder. Mijndomein Auto verkocht recentelijk zijn leaseportefeuille aan Wittebrug Lease

Mijndomein voegt deelautolabels Mywheels en Juuve samen | Fleet&Mobility

Mijndomein voegt deelautolabels Mywheels en Juuve samen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
CEO's Karina Tiekstra (Mywheels) en Niki Sie (Juuve). (Foto: Mijndomein)

MyWheels is gestart in 1993 en gevestigd in Amsterdam. Juuve is met deelauto’s actief in grote steden als Rotterdam en Utrecht. Er werken dertig mensen bij het bedrijf. 

“Door het samengaan met Juuve kunnen we als aanbieder van deelauto’s nog sterker worden en meer impact maken. Om Nederland bereikbaar te houden hebben we maar 1 miljoen auto’s nodig. Alle ruimte die we nu voor 9 miljoen auto’s hebben gecreëerd, kan dan voor een groot deel anders worden ingericht.”, stelt Karina Tiekstra, ceo van Mywheels. “Net als Mywheels zijn we er bij Juuve van overtuigd dat de deelauto voor steeds meer mensen een aantrekkelijk alternatief wordt. De vraag ernaar groeit en door onze krachten te bundelen vergroten we ons aanbod en stimuleren we meer mensen om duurzamer te rijden”, denkt Niki Sie, mede-oprichter en ceo van Juuve.

Beide deelautobedrijven hebben Mijndomein als grootaandeelhouder. Mijndomein Auto verkocht recentelijk zijn leaseportefeuille aan Wittebrug Lease