Leasing en verhuur

Laatste update:

Wouter van Kesteren nieuwe directeur Bochane Rent

Wouter van Kesteren. (Foto: Bovag).

Wouter van Kesteren is per 1 januari 2024 directeur verhuur en services bij Bochane Groep. Dat meldt het bedrijf in een persbericht aan Automotive Online.

In deze nieuwe functie is Van Kesteren verantwoordelijk voor Bochane Rent en het hieronder vallende Van Oort Truckrent. Van Kesteren is ook onderdeel van het directieteam van de Bochane Groep en hij rapporteert aan Peter Visser, directeur Bochane Financial Services.

Interim

Van Kesteren was afgelopen jaar op interim basis al betrokken bij Bochane om ‘de financiële diensten te verbeteren en te optimaliseren’. “Hierdoor is de productiviteit en omzet van deze diensten sterk toegenomen, en nemen financiële producten een meer prominente plek in de activiteiten van de groep”, zo meldt Bochane.

Bochane verwacht een ‘forse groei van de huurvloot op basis van marktontwikkelingen en de intensivering van de commerciële activiteiten’.

Van Kesteren is afkomstig van Viabovag waar hij sinds de lancering in 2018 directeur was van het occasionplatform. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam bij Bovemij, onder andere bij Polis Direct en als adjunct-directeur bij commercie.

Wouter van Kesteren nieuwe directeur Bochane Rent | Fleet&Mobility

Wouter van Kesteren nieuwe directeur Bochane Rent

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Wouter van Kesteren. (Foto: Bovag).

In deze nieuwe functie is Van Kesteren verantwoordelijk voor Bochane Rent en het hieronder vallende Van Oort Truckrent. Van Kesteren is ook onderdeel van het directieteam van de Bochane Groep en hij rapporteert aan Peter Visser, directeur Bochane Financial Services.

Interim

Van Kesteren was afgelopen jaar op interim basis al betrokken bij Bochane om ‘de financiële diensten te verbeteren en te optimaliseren’. “Hierdoor is de productiviteit en omzet van deze diensten sterk toegenomen, en nemen financiële producten een meer prominente plek in de activiteiten van de groep”, zo meldt Bochane.

Bochane verwacht een ‘forse groei van de huurvloot op basis van marktontwikkelingen en de intensivering van de commerciële activiteiten’.

Van Kesteren is afkomstig van Viabovag waar hij sinds de lancering in 2018 directeur was van het occasionplatform. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam bij Bovemij, onder andere bij Polis Direct en als adjunct-directeur bij commercie.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.